5 - 6 Ağustos İstanbul hava durumu! Hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM tarafından gelen raporlara göre İstanbul’da hafta sonu hava durumu nasıl seyredecek? İşte, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM’dan gelen güncel hafta sonu hava durumu…

5 - 6 Ağustos İstanbul hava durumu! Hafta sonu hava nasıl olacak?
5 - 6 Ağustos İstanbul hava durumu! Hafta sonu hava nasıl olacak?
GİRİŞ 04.08.2017 10:25 GÜNCELLEME 04.08.2017 10:25

İSTANBUL İÇİN HAVA DURUMU! HAFTA SONU HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

AKOM tarafından, İstanbul’daki hava sıcaklıklarına ilişkin gelen yeni bilgilere göre; Önümüzdeki 7-10 günlük periyotta İstanbul’da yağış beklenmezken, 4.sıcak hava dalgasının bölgemize iyice yerleşmesiyle hava sıcaklıkları artmaya devam edecek. İstanbul ve yurdun batı kesimlerinde poyraz yönlü rüzgar bugün de sert (10-35km/s) eserek serinlik verirken, hafta sonu sıcaklıkların 35 derecelere kadar yükseleceği bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul’da hafta sonu hava durumunun nasıl olacağıyla ilgili en son veriler geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne göre; 5 Ağustos Cumartesi günü sıcakların en düşük 24 en yüksek 35 derece, 6 Ağustos Pazar günü ise sıcaklıkların en düşük 24 en yüksek 36 derece olacağı tahmin ediliyor.

istanbul-hava-4-5-ağustos

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNE ÇIKACAK!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İstanbul’da hafta sonu seyredecek hava durumuyla ilgili yapılan açıklamasında önemli bilgilere yer verildi:

‘’Uzun yıllar Ağustos ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 30 derece olan İstanbul ilimizde önümüzdeki hafta sonuna kadar en yüksek hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında (29-32 dereceler arasında) olacağı ancak 4 Ağustos Cuma gününden itibaren normallerinin üzerine çıkarak 35 dereceye kadar ulaşabileceği tahmin edilmektedir.’’

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi