Demirel'in katili yargı karşısında!

Kızının evinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kadir Demirel’in katili Cemil Yavuz Karanfil yargı önünde.

GİRİŞ 05.10.2017 09:29 GÜNCELLEME 05.10.2017 09:55

Ramazan ayında kızının evinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden  Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in katil zanlısı Cemil Yavuz Karanfil hesap veriyor. Olayın üzerinden geçen 102 gün sonra İzmir Konak’ta İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan katil Karanfil’in yargılandığı davada, ilk duruşma gerçekleşti. Duruşmaya, kendisini masummuş gibi göstermeye çalışan cani Karanfil’in cinayeti kabulü damgasını vurdu.

Katil Cemil Karanfil, Bakırköy 10’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Karanfil’in yargılandığı duruşmaya Kadir ağabeyin ailesi, avukatı Selçuk Kar, Haber Müdürümüz Murat Alan, Hukuk Danışmanımız Ali Pacci, çok sayıda gazeteci, sanık yakınları ve acımasız cinayetin tanıkları katıldı. Cemil Karanfil’in savunmasında, eşine yönelik ithamları mahkeme başkanının tepkisiyle Cemil Karanfil itirafına dönüştü. Karanfil, savunmasında Kadir ağabeyin çok iyi biri olduğunu itiraf edip, kendisini katlettiğini söyledi. Banyodan kamp bıçağını alıp Kadir ağabeye vurduğunu belirten gözü dönmüş katil Karanfil, “Çok pişmanım” dedi. 

Mahkeme başkanı da Karanfil’in timsah gözyaşları dökmesine tepki göstererek, “Sürekli aynı şeyi söylüyorsun. Tabi ki pişman olacaksın” ifadelerini kullandı. 

HER ŞEYİ PLANLAMIŞ 

Sanık Karanfil’in ardından söz alan merhum Demirel’in kızı Esma Karanfil, eşinin bazı kişilerle ilişkisi olduğunu belirterek, şunları ifade etti: “Olay günü; kendisi babamı arayarak, eve gelmesini söylemiş. Ben de komşumdan eve geldiğimde evdeydi. Hemen geldiğim gibi kapıyı kilitledi, telefonumu elimden aldı. Babamı bir kez daha arayıp eve gelmesini söyledi. Bir süre sonra babam eve geldi, tekli koltuğa oturdu. Babam ellerini açarak, ‘Olmuyorsa bitsin, ayrılın’ dedi. Cemil de o an belinden bıçağı çıkarıp babama 3 kere sapladı. Ben araya girmek istediğimde, beni de öldürmek için bıçağı göğsüme saplamaya çalıştı. Kendini itmeye çalışınca bıçağı, karnıma sapladı. Bıçağı, karnımın içerisinde çevirip dışarı çıkardı.“ İfadesi sırasında konuşmada güçlük çektiği için ara vermek zorunda kalan Esma Karanfil, “Babamın katili Cemil’dir. Tasarlayarak babamı öldürmüştür, beni de öldürmek istemiştir” dedi.. Mahkeme heyeti, duruşmayı 28 Kasım’a erteledi.

KAYNAK: YENİ AKİT
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!
Netanyahu: Saldırıların sonlandırılması talebini reddediyoruz