Cumhurbaşkanı Erdoğan-Gökçek görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme isteyen Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek'in talebi kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Gökçek görüşmesi sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Gökçek görüşmesi sona erdi
GİRİŞ 23.10.2017 18:03 GÜNCELLEME 23.10.2017 18:06

Ekim ayı başından beri istifa edeceği konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa tarihi belirsizliğini koruyor. 

Melih Gökçek'in istifa etmeden önce son bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek istediği iddia ediliyordu. Bu son görüşmenin bugün olması bekleniyordu. 

MELİH GÖKÇEK BEŞTEPE'DE

Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gökçek'e randevu verdi. Gökçek beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü.

 



 

 

YORUMLAR 87
  • belde 9 yıl önce Şikayet Et
    bu konuda etrafta bir sürü şeytanlar dolaşacaktır. insanız neticede kışkırtma yapacaklar, dedikodu yapacaklar bunlara aldırmamak gerek. eğer ki bu işi millet hizmet davası olarak görüyor isek. başka türlü değerlendirenler için bu onların sorunu demek en iyisi. kimseyi rencide etmeden, bu meselenin uyum içinde halledilmesi gerekir
    Cevapla
  • belde 9 yıl önce Şikayet Et
    Melih başkanın da rencide etmeden bu görev değişimi yapılsa iyi olur. Çünkü Melih Başkan da otuz yıla aşkın hizmet vermiş, taa bu işin çekirdeğinde yetişmiş dava ve mücadele insanı. Parti içinde çoğu yerde tecrübesi yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist komedyen Maxim Galkin'in İstanbul gösterisi iptal edildi
Sarıgül soruşturmasında Sofu Altınbaş ve Temel Aygün gözaltına alındı