Melih Gökçek'ten flaş istifa açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinin ardından istifasıyla ilgili Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 23.10.2017 19:42 GÜNCELLEME 24.10.2017 08:32
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Gökçek attığı tweetlerde şunları söyledi:

Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme yaptık.

İnşallah cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ni olağanüstü toplayacak ve meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim.

Erdoğan'dan Gökçek görüşmesi sonrası açıklama!

 

YORUMLAR 75
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    bu alanda yapılan ileri geri yorumlara bakıyorum, birçok kişi ya kişisel hırslarını buraya aktarıyor, ya da siyaseten sevmediği kişiyi eleştirmek adına yapıyor. kim ne derse desin böyle bir başkanı yüz yıl sonra da anlatacaklar. birilerinin siyaseten ve kişisel olarak sevmemesine rağmen. Özüne bağlı kalmak suretiyle değişim yapan bir insanı herkes sevmez, illa ki buna direnen statükocular olacak. ancak Ankara'ya kalıcı bir eser bırakanlar her zaman iyiliği ile anılacaktır. yapılan olumsuz yorumların birçoğu fasa fiso dur. Bence Melih beyin tecrübesinden yararlanılsa yine bu ülke insanı kazanır.
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    kim ne derse desin Melih Başkan bu hareketi bir dava olarak gördü. rencide etmeden bırakması ve gençlere yer verirse kendisini herkes alkışlar. Yine de insan olarak mücadeleci bir kişiliği olduğundan ister istemez birtakım yakıştırmalar yapmak kişiyi üzer. yazarken ve konuşurken kelimelerimize azami dikkat etmemiz gerek. gerekse siyasette gerekse sivil toplum teşkilatlarında olsun asıl sorunumuz da bu zaten. birbirimize karşı çok acımasız, fikir sahibi olmadan bilgi sahibi oluyoruz.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Değişim her zaman iyidir.Taze kana ihtiyaç vardır.Genç dinamik ve heyecanlı yeni başkanlarla daha iyi hizmetler verilecektir.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    2 dönem şartı gelmeli. kimse koltuğa yapışmasın. sonra kalkması zor oluyor
    Cevapla
  • 46 lık 6 yıl önce Şikayet Et
    birbirlerine ne sundular acaba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi