E-devlet kapısına önemli bir hizmet daha eklendi! Vatandaşlar bu sayede…

Devlet tarafından sağlanan tüm hizmetlerin kolay, güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilmesini sağlayan e-devlet sistemine yeni bir hizmet daha eklendi. Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) hayata geçirdiği yeni uygulama e-devlet sistemine dahil olacak. İşte, e-devlet kapısına gelen bu yeni hizmet hakkındaki vatandaşları yakından ilgilendirecek tüm detaylar…

E-devlet kapısına önemli bir hizmet daha eklendi! Vatandaşlar bu sayede…
E-devlet kapısına önemli bir hizmet daha eklendi! Vatandaşlar bu sayede…
GİRİŞ 16.11.2017 17:41 GÜNCELLEME 16.11.2017 17:43

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından yeni bir uygulama hayata geçirildi. Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) hayata geçirdiği yeni uygulama sayesinde uçuş yolcuları, uçuş bilgilerine artık e-devlet uygulaması üzerinden kolay bir şekilde erişilebilecek. Bu uygulamaya göre artık vatandaşlar Uçuş bilgilerine e-devlet sistemi aracılığıyla ulaşabilecek.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, vatandaşların artık uçuş bilgilerine e-devlet uygulamasından ulaşabileceğini resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla duyuru gerçekleştirdi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, resmi twitter hesabı üzerinden, “Bilgi, teknoloji nerede DHMİ orada! Kolay ulaşılır, erişilir olmayı önemsiyoruz. Kurumsal iletişim merkezimiz, sosyal medya sayfalarımız ve tüm iletişim mecralarımızın kapıları 7/24 açık herkese açık. Artık güncel uçuş bilgilerine 35 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan e-devlet kapısından da ulaşabiliyor yolcularımız. Yazılım ekiplerimiz, vatandaşlarımıza bu kanalla daha çok hizmet sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bilgi, teknoloji nerede DHMİ orada!” şeklinde açıklamalara yer verdi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak ile ilgili görsel sonucu

e-devlet uygulaması üzerinden birçok işlemi gerçekleştirme olanağı bulunan vatandaşlar için, bu kez de İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden 4 adet yeni hizmet sunulmaya başlandı.

Vatandaşlar, e-devlet uygulamasına gelen başka yeni hizmetlerle artık;

1)Abonelik Sorgulama

2)Abonelik Sözleşme Feshi Başvurusu

3)Abonelik Sözleşmesi Başvurusu

4)Fatura Sorgulama ve Ödeme hizmetlerinden de yararlanabilecek.

e devlet ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de Siyonist akademisyenden Müslüman kadına aşağılık taciz
900 milyon metreküplük dev doğal gaz fırsatı! Türkiye kolları sıvadı