CHP'li vekil 'FETÖ yaptı' diyemedi!

CHP'li Kesici, "Fethullah Gülen'in 15 Temmuz darbe kalkışmasının arkasında olduğuna dair bir şüphe var mı?" sorusuna verdiği cevapla 15 Temmuz şehitlerinin kemiklerini sızlattı.

GİRİŞ 18.11.2017 13:47 GÜNCELLEME 18.11.2017 23:04
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, CNN TÜRK canlı yayınında Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.

"BİLMİYORUM"

İlhan Kesici, Hakan Çelik'in "Fethullah Gülen'in 15 Temmuz darbe kalkışmasının arkasında olduğuna dair bir şüphe var mı?" sorusuna kıvranarak "Tam bilmiyorum" cevabını verdi. Çelik'in soruyu tekrarlaması üzerine "Hayır ben tam bilmiyorum" dedi.

 

 

ABD'YE GÖNDERİLEN DELİLLER "ÇÖP"MÜŞ

Kesici, Türkiye'nin FETÖ ile ilgili olarak ABD'ye gönderdiği 85 kutu delil için ise "çöp" dedi.  Kesici hızını alamayarak, "ABD'nin yerinde olsam gönderilen delillere bakmam" dedi.

2019'DA ADAY OLACAK MI?

İlhan Kesici, 2019’da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adaylığı hakkında çıkan söylentilere de yanıt verdi.

CHP’nin çok yakında bir kurultay süreci yaşayacağına dikkat çeken İlhan Kesici, partisinin bu süreçten sonra adayını belirleyeceğini dile getirdi. Kesici, CHP’liler olarak görevlilerinin Kılıçdaroğlu’nun adaylığını açıklaması halinde ona destek olmak olduğunu söyledi.

YORUMLAR 111
  • a.bec 6 yıl önce Şikayet Et
    bu söylemine göre,, ''ben yargıç olsam '' dediğin insiyatif ile git o binlerce delil dolu sayfalar içerisinden dilediğin bir iki sayfayı al,, sadece ona itibar et,, şayet zerre kadar dürüst isen?,,, Fakat gerçek şu ki,, İLHAN KESİCİ dürüst değilsin...
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırtmıyorlar.Yazık.Vatandaşın artık teröre destek verenleri ve milli olanları ayırt etmesi gerekiyor.Söz konusu ülkenin bekası.
    Cevapla
  • Arife Altun 6 yıl önce Şikayet Et
    Yuuuuuuh daha neler.
    Cevapla
  • Sessiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Diyemez çunku chp de işin içinde
    Cevapla
  • halef46 6 yıl önce Şikayet Et
    sen kimsin taniyormuyuz seni ben tanimiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi