Ertem Şener Rasim Ozan'a sahip çıktı! "Düşmanları bedel ödeyecek"

Geçtiğimiz günler sarf ettiği sözler nedeniyle Beyaz TV'den kovulan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında konuşan Beyaz Futbol sunucusu Ertem Şener "Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır" dedi.

Ertem Şener Rasim Ozan'a sahip çıktı!  "Düşmanları bedel ödeyecek"
Ertem Şener Rasim Ozan'a sahip çıktı! "Düşmanları bedel ödeyecek"
GİRİŞ 22.11.2017 09:23 GÜNCELLEME 22.11.2017 11:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Pazar gecesi yayınlanan programda Boşnaklar hakkında  pornografik ifadeler kullanan Beyaz TV'den kovulan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında konuşan Ertem Şener sosyal medyadan büyük tepki aldı.

TÜM DÜŞMANLARINA BEDELİNİ ÖDETECEK GÜCÜ VARDIR

Ertem Şener, Derin Futbol programında, Rasim Ozan Kütahyalı'nın üzerine oynanan şer odaklarına bedelini ödetecek gücü olduğunu söyledi.

Şener sözlerinin devamında ''Boşnak halkından çok özür diledi bunu belirtti ama bazı şer güçler Rasim Ozan'a bilinçli bir operasyon da yaptılar. Ama şunu da söyleyeyim Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır" dedi.

ERTEM ŞENER'E TEPKİ YAĞDI

Kütahyalı'ya sahip çıkan Şener'in bu ifadesi sosyal medyada büyük tepki topladı.

Ertem Şener Kimdir? Ertem Şener Nereli? Kaç Yaşında?

Futbol severlerin şampiyonlar ligi maçlarından tanıdığı Ertem Şener İstanbul 50. Yıl İnsa Lisesi ve Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunudur. Bir çok kanalda spikerlik ve sunuculuk yapan Ertem Şener’in kendisine ait bir haber sitesi ve prodüksiyon şirketi bulunmaktadır. Günümüzde Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında görev alan Ertem Şener aslen Malatya’lıdır ve Malatya doğumludur. Günümüzde ise TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Kendi Düşen Ağlamaz yarışma programını sunmaktadır.

YORUMLAR 15
  • Ankara 06 6 yıl önce Şikayet Et
    Ertem şener senin gibi bi adamın programında böyle bir halt yenilecegi belliydi. 5 dk sabredipde bi programını seyredemedim zaten. Rasim denen insan musvettesini tv ye anca sen çıkarırdın sahiplenmenden belli. Insanlara hakaret edenin arkasında duranın ondan bi farkı yoktur. Sende aynı zihmiyettesin demekki. Sanada yaziklar olsun.........
    Cevapla
  • Gurbetci 68 6 yıl önce Şikayet Et
    ertem sana ne oldu bosnali kardeşlerime hakaret edecek bizler suzacağiz öylemi rasim herkesi kücük görüyordu safet sancakli kardeşim senden Allah razi olsun ertem rasimin gücü yalakalikdir başka bir şey yapamaz.
    Cevapla
  • Yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kişi durup dururken mi yaptı bunu fető cű olmasin
    Cevapla
  • Babba 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne bedelinden bahsediyor adam alkol alıp saçmaladı hepsi bu
    Cevapla
  • fatih2 6 yıl önce Şikayet Et
    düsmanları bedel ödeyecek ise buna sahip çıkıyorsun demektir. o zamsn da niye kovdun diye sorarlar adama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...