Afrin'e şehit olmaya gidiyorum dedi şehit oldu!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin Afrin bölgesinde sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol'un (24) Isparta'daki ailesine şehadet haberi verildi.

Afrin'e şehit olmaya gidiyorum dedi şehit oldu!
Afrin'e şehit olmaya gidiyorum dedi şehit oldu!
GİRİŞ 02.03.2018 03:09 GÜNCELLEME 02.03.2018 03:11
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Afrin bölgesinde Kel Tepe mevkiinde tünellerden sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol'un şehadet haberi, Isparta İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan tarafından, merkeze bağlı Yazısöğüt Köyü'nde oturan babası Derviş Açıkkol ve diğer aile fertlerine verildi. Sağlık ekipleri de şehit evinde hazır bekletildi. Şehadet haberini duyan vatandaşlar ve yakınları da Açıkkol ailesinin evine akın etti. Jandarma ekipleri tarafından şehidin evine ve sokağına Türk bayrağı asıldı. 

Bekar olan şehit Açıkkol'un geçen hafta çarşamba günü ailesini ziyaret ettikten sonra Afrin'e gittiği belirtildi. Şehidin yakın arkadaşları, Burhan Açıkkol'un Afrin'e gitmeden önce yaptığı konuşmalarında 'Afrin'e şehit olmaya gidiyorum.' dediğini söylediler. Odasında 'Gayret bizden, zafer Allah'tan' şeklinde yazı bulunduğu öğrenilen şehit Açıkkol'un 1'i kız 4 kardeş oldukları belirtildi. 

 

 

YORUMLAR 16
  • Bozoklu 6 yıl önce Şikayet Et
    Peygamber efendimiz (sav) zamanındada böyle bir şehitlik hadisesi olmuştu. Ne mutlu bu şehidimize
    Cevapla
  • alperen 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizlerden razı olsun Mehmetçik ler mekanın cennet olsun olsun
    Cevapla
  • sercan SEVENK 6 yıl önce Şikayet Et
    vatan sagolsun
    Cevapla
  • ArtukBey 6 yıl önce Şikayet Et
    Güzel kardeşim şu cennet vatanda bir nefes alıyorsak bunu önce Allaha sonrada Size borçluyuz. Allah şehadetinizi kabullerin en güzeliyle kabul eylesin.
    Cevapla
  • Fani 6 yıl önce Şikayet Et
    Güzel kardeşim benim, ne kadar anlamlı bakıyorsun. Allah senden razı olsun, isteyerek vardığın o menzilde makamın yüce olsun... Rabbim milletimize ve ailene sabırlar versin, vakarımızı artırsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'e lanet gösterileri dünyaya yayılıyor - Gazete manşetleri
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin