Hazırlıklar tamam! Kürt şahinleri Afrin yolunda

ÖSO bileşenlerinden Hamza Tümeni tarafından oluşturulan Kürt Şahinleri Tugayı, Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin'de terör örgütü YPG/PKK-DEAŞ'a karşı savaşmak için hazırlıklarını tamamlad

Hazırlıklar tamam! Kürt şahinleri Afrin yolunda
Hazırlıklar tamam! Kürt şahinleri Afrin yolunda
GİRİŞ 02.03.2018 08:24 GÜNCELLEME 02.03.2018 10:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

 Yaklaşık 2 ay süren özel bir eğitimin ardından 400'ü Kürt 700 kişilik Kürt Şahinleri Tugayı, düzenlenen törenin ardından Racu bölgesine gitmek için yola koyuldu. Törende Afrin'i teröristlerden temizlemek için ant içildi. Dualar eşliğinde yola çıkan tugay, Afrin'den zaferle döneceklerini söyledi. Grubun "siyah bereli" savaşçıları da Zeytin Dalı Harekâtı'nda yer alıyor.

YORUMLAR 6
  • Mechul 6 yıl önce Şikayet Et
    Ümmetin ve alimin ırkı dili olmaz. Islamla sereflenen her insan islam ve ümmetin yanında olmalıdır. Allah yolunuzu açık etsin.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    İşte asil Kürtler bunlar, PKK ve uzantıları ne iddüğü belirsizlerdir, bu güruh kirli bir damardan gelmektedirler. Bu kirli damar her kavimde var. Türkiye'yi seksen küsur yıldır bu kirli damar yönetti...
    Cevapla
  • Vatandaş, 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu da, İslam ülkelerine karşı birleşip, Türkiye'nin kürtleri vuruyor diye ırkçı söylemlerle haber yapan tüm medya kuruluşlarına kapak olsun. Bu zamana kadar art niyetli olmadığını düşündüğüm hiç bir insanın dinini veya ırkını sorma gereği duymadım. Biz vicdan sahibi insanı seviyoruz yaradan'dan ötürü.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok uzun sürdü sizin hazırlıklarınız. 39 şehidimiz var. ya acele edin gelin ve sizde katılın ya olduğunuz yerde kalın. Zaferimizi sizinle değil, yalnız ÖSÖ ile paylaşırız.
    Cevapla
  • Mechul 6 yıl önce Şikayet Et
    Ümmet ve İslami n kabul etmediği bir zihniyet. Okudukça bu tür yazıları, yazıklar olsun demekten kendimi alamıyorum. Irkçı söylemler birleştirici olmuyor, tam tersi fitnecilik ve kinci lik oluyor.
    Cevapla
  • Tunahan Alanya 6 yıl önce Şikayet Et
    ingiliz yapımi türk milliyetciligi yapmayalım, Hazırlıkları yaptıran türk komutanlar, ķürt askerimiz, komutan ne hazırsınız derse o zaman yola çıkar. Hem türkiyemiz icin mevcut şehit olan ve savaşan vatansever yiğit kürt kardeşlerimiz var, biraz saygılı olalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!