Cenaze tarihleri belli oldu!

İran'da düşen uçakta hayatını kaybedenlerin cenaze töreni tarihleri belli oldu.

GİRİŞ 14.03.2018 15:39 GÜNCELLEME 14.03.2018 16:39
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ı ve arkadaşlarını taşıyan özel uçak, bekarlığa veda partisi için gittikleri Dubai'den dönerken İran üzerinde bilinmeyen bir nedenle düşmüş, uçakta bulunan 11 kişi hayatını kaybetmişti.3'ü mürettebat 11 kişinin hayatını kaybettiği kazanın ardından bugün, 12.10’da, askeri nakliye uçağıyla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne getirilen cenazeler apronda acılı ailelere teslim edildi.

Ailelerin, bugüne kadar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen 8 yakın arkadaşın cenaze törenlerini birlikte yapmak istediği ifade edilmişti. Ancak alınan son bilgilere göre, Mina Başaran, Sinem Akay ve Burcu Gündoğar Urfalı'nın cenazelerinin yarın ikindi namazına müteakip Ataköy 5.Kısım caminden kaldırılacak. Üç arkadaşın cenazeleri daha sonra Edirnekapı Şehitliği'ne defnedilecek. 

 

Kazada hayatını kaybeden Zeynep Coşkun'un cenazesinin Bursa'dan kaldırılacağı açıklandı ancak törenle ilgili net bir tarih paylaşılmadı.

YORUMLAR 17
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah taksiratlarını affetsin.merhamet etsin
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazdıklarınızı okudukça ,bir müslüman olarak midem bulanıyor.Ümmet olmayı öğrenin,Efendimiz e layık olun.Yargılamak size mi kaldı?Kimsiniz Allah aşkına?Şehit verdiğimiz mehmetçiklerimiz de,bu gencecik kızlarımız da bizim.Yazıklar olsun...
    Cevapla
  • Yalçın 6 yıl önce Şikayet Et
    allah Yakınlarına sabır versin hepsine
    Cevapla
  • MÜSLÜMAN TÜRK 6 yıl önce Şikayet Et
    Umurumuzda değil
    Cevapla
  • MURAT 6 yıl önce Şikayet Et
    Din ve vatanımız bunca zor günler geçirirken ve gencecik fidanlar toprağa düşüp geride yetimler bırakırken eğlenmek ne kadar doğru. Hem şehitleri ve yetimleri düşünüyorum deyip hem de eğlenenin samimiyetine güvenilir mi? Ya da eğlenenler onları düşünüyor olabilir mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Faturasını tüm Türkiye ödüyor! Sadece bir ilde çalınan miktar 6 milyar TL
Hamas ve İsrail arasındaki ateşkes görüşmelerinin detayları ortaya çıktı