Erdoğan: İslam dünyasında böylesi yok...

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nın şehit düşen Piyade Teğmen Muhammet Kır'ın cenazesi memleketi Erzurum'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 20 bin kişinin katıldığı törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

GİRİŞ 16.03.2018 13:56 GÜNCELLEME 16.03.2018 15:05
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Şehidimizi peygamberimizin yanına uğurluyoruz. Osmanlı Mehmetçik için Muhammed'i kullanmadı. Mehmet hatta Mehemmed demiş. İslam dünyasında böyle askerler yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehide veda konuşmasından satır başları;

 

 

Sevgili Muhammedimize öncelikle bu şehadet makamında inşallah başta ailesi olmak üzere tüm milletimize sabırlar diliyorum. Onlar sevgili Peygamberimize ve Peygamberlere en yakın makamda olacaklar. Peygamber Efendimize uğurluyoruz. İnşallah komşu olacaklar. Şehitlerimiz büyük bir mücadeleyi dinimiz için özellikle vatan millet ezanımız için verdiler veriyorlar. Şu anda Muhammedimiz bizi dinliyor

Osmanlı Mehmetçik için Muhammed'i kullanmadı. Mehmet hatta Mehemmed demiş. İslam dünyasında böyle askerler yok. Rabbim rahmetiyle tecelli etsin ve Rabbim bizlere de bu makamı lütfetsin diyorum. Rabbim terörle mücadelede özellikle de Afrin savaşında fethini bize yakın kılsın. Çünkü müjdesi var. İnşallah bu müjde bize yaklaşır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından Afrin şehidi Muhammed Kır'ı onbinlerce Erzurumlu son yolculuğuna tekbirlerle uğurladı.Piyade Teğmen Muhammet Kır, Afrin bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında tuzaklanan el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu şehit düşmüştü.

YORUMLAR 28
  • Fatih1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber. Sana auşunu açmış duruyor peygamber. Ne mutlu sana Rabbim bizlere de bu makamı nasip etsin inşallah
    Cevapla
  • Erdoğan 6 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü bu Türkün ordusu....
    Cevapla
  • Ertuğrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis ne diyor fetih Yani girdik çıkmayacağız bizim oldu
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    la havle...
    Cevapla
  • hafize 6 yıl önce Şikayet Et
    bu gercekten de dogru.
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Cumhurbaşkanım ne kadar isterdim Efendimizin yanına uğurladığınız kahraman teğmenimizin yerinde olmayı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelecek Partisi'nde restleşmeler! Davutoğlu'ndan ilginç çıkış: Şimdiden ilan etti
Vatandaşa satmayıp stokluyorlardı! Sektörde 2024-2025 için kötü haber geldi!