Ömerli Kaymakamı'na FETÖ'den tutuklama

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ömerli Kaymakamı Erol Korkmaz tutuklandı, Dargeçit Kaymakamı Mehmet Yaşar Yeşiltaş ise serbest bırakıldı.

Ömerli Kaymakamı'na FETÖ'den tutuklama
Ömerli Kaymakamı'na FETÖ'den tutuklama
GİRİŞ 18.04.2018 13:22 GÜNCELLEME 18.04.2018 13:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında görevlerinden uzaklaştırıldıktan sonra gözaltına alınan Ömerli Kaymakamı Erol Korkmaz tutuklandı, Dargeçit Kaymakamı Mehmet Yaşar Yeşiltaş ise serbest bırakıldı.

AA'nın haberine göre bir süre önce İçişleri Bakanlığınca görevlerinden uzaklaştırıldıktan sonra Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Korkmaz ve Yeşiltaş'ın Emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 

 

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Korkmaz tutuklanırken, Yeşiltaş ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

3 Nisan'da İçişleri Bakanlığınca görevlerinden uzaklaştırılan Korkmaz ile Yeşiltaş, haklarında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında aynı gün gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR 1
  • dr.zeynel yetgin 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bir vatandaşına diyor ki, 50000 nüfuslu ilçeye git ve beni temsil et,kimsesizlerin kimsesi ol,hizmetkar ol,dertleri ile dertlen,sorunları çöz,risk al,gerekirse uyuma.vatandaş ta diyorki,hain olmak bunlardan daha iyi.yazıklar olsun.devletin güvenine ihanetle cevap.sözün bittiği yer.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ernest Muci, Beşiktaş'ı kupada finale taşıdı
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama