Tamirciye bıraktığı lüks aracını bu halde buldu!

Mersin'de Gürcistan'dan aldığı lüks otomobili tamirciye bırakan kişi, aracının parçalanıp satıldığı iddiasıyla polise başvurdu. Gözaltına alınan tamirci, adli kontrol şartıyla salıverildi

Tamirciye bıraktığı lüks aracını bu halde buldu!
Tamirciye bıraktığı lüks aracını bu halde buldu!
GİRİŞ 26.04.2018 11:30 GÜNCELLEME 26.04.2018 11:31
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Gürcistan'dan aldığı lüks otomobili arızalanması üzerine tatile geldiği Mersin'de tamirciye bırakan M.N.A, tamirhanenin eski çalışanlarından birinin kendisini aradığını ve aracın parçalanıp satıldığı bilgisini verdiğini belirterek polise başvurdu. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, merkez Akdeniz ilçesi Hal Mahallesi'ndeki E.U'nun tamirhanesine operasyon düzenledi.  Lüks aracı parçalanmış şekilde bulan ekipler, otomobilin bazı parçalarını sattığı iddiasıyla E.U'yu gözaltına aldı. 



23 SUÇ KAYDI ÇIKTI 

Tamirhanede yapılan aramada aracın sökülen parçalarının bir kısmı bulunup sahibine teslim edildi.  E.U, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla salıverildi. Şüphelinin benzer suçlardan 23 kaydının olduğu belirlendi. 

YORUMLAR 13
  • tahir selim 6 yıl önce Şikayet Et
    23 tek sayı ondan bırakmışlar..
    Cevapla
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın tutuklamak için daha kaç kişinin canını yakması lazım bir emniyet müdürüne mi yoksa milletvekiline mi zararı dokunmalı
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Adalet mi var...
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kararı veren kimse adaletin batsın senin
    Cevapla
  • izmir-dobracı 6 yıl önce Şikayet Et
    adama ödül yokmu ne ödülümü cesaret ödülü adam kanun manun hiç bir şey takmamış,kanunlar böyle giderse yine takmayacağa benziyor. git bürokratın zenginin bir parçasını sök gör ne oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Polis, Columbia Üniversitesi'ndeki Gazze Dayanışma Kampı'nı dağıttı
Galatasaray'da gönderilecek yabancılar belli oldu!