AK Parti'de büyük gün! 146 proje açıklanacak

24 Haziran seçimleri için milletvekili adaylarını belirleyen AK Parti, bugün seçim beyannamesini görkemli bir törenle açıklıyor. AK Parti seçim beyannamesinde eğitimden sağlığa, ulaşımdan dış politikaya kadar 146 büyük proje yer alıyor.

GİRİŞ 24.05.2018 09:14 GÜNCELLEME 24.05.2018 12:20

AK Parti, bugün 14.00'da aday tanıtım toplantısını gerçekleştirecek. Partinin 600 milletvekili tanıtılırken, seçim beyannamesi de duyurulacak. Toplantıya cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, BBP ve MHP'nin kurmayları da katılacak.

AK Parti’nin 16 yıllık icraatlarını özetlerken; önümüzdeki dönemlerde neler yapılacağı da yer alacak olan beyanname 6 temel başlıktan oluşacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Mayıs’ta İstanbul’da açıkladığı manifesto, özet olarak beyannamenin sunuş bölümünde yer alacak.

Aday tanıtım toplantısında açıklanacak olan beyannamede yeni hükûmet sisteminin getireceği kazanımlar belirtilirken; yeni dönemde dış politika, ekonomi ve sosyal politikaların daha etkin hâle geleceği anlatılacak.

 

 

Beyannamede ekonomik adımlar öncelikli olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘ahdim olsun ki’ dediği, faiz, enflasyon ve cari açığın düşürülmesi için atılacak adımlar beyannamede yer alacak.

Terörle mücadele ve sınırların korunması konusundaki kararlılık güçlü ifadelerle vurgulanırken; 15 Temmuz’dan sonra ilan edilen OHAL’in de tamamen terörle mücadeleye yönelik olduğunun altı çizilecek.

VAKİT TÜRKİYE VAKTİ

AK Parti,  "İrade, erdem ve cesaretle... Birlik, bereket ve bolluk için... Vakit Türkiye Vakti." sloganını kullanacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti