Adalet Bakanlığı İKM - CTE mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli..

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne İnfaz Koruma Memuru (İKM) alımı mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözlü mülakata giren adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediyor. Peki İKM mülakat sonuçları sonuçları hakkında açıklama yapıldı mı?

Adalet Bakanlığı İKM - CTE mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli..
Adalet Bakanlığı İKM - CTE mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli..
GİRİŞ 18.10.2018 09:25 GÜNCELLEME 18.10.2018 09:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanlığı tarafından yayınlanan ilanlara başvuru yapan ve ardından mülakat sınavına giren adaylar gözlerini sonuçların açıklanacağı tarihe dikmiş durumdalar. Toplamda 7 Bin 467 memur alımının yapılacağı infaz koruma memuru (İKM), destek personeli, şoför, kaloriferci, sağlık memuru kadrolarına yoğun başvuru yapılmış ve başvurusu kabul edilen adaylar sözlü mülakat sınavına girmişlerdi. Peki 2018 Adalet Bakanlığı CTE - İKM mülakat sonuçları ne zaman açıklanıyor?

2018 İKM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sözlü sınavın geçtiğimiz günlerde sona ermesinin ardından adaylar, sınav sonuçlarına kilitlenmiş durumda. Mülakat sonuçlarının ne zaman yayınlanacağı hakkında bir bilgi vermeyen Adalet Bakanlığı’nın önümüzdeki günlerde sonuçları açıklaması bekleniyor. Adalet Bakanlığı Adalet komisyonları tarafından yapılan sözlü sınavlar 10 Eylül tarihinde başladı. Buna göre adayların en az 70 puan almaları ile mülakat sınavından başarılı olmuş sayılacaklar. CTE (Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü) 7 Bin 467 personel alımı için yapılacak olan mülakat sınavı değerlendirme komisyonları tarafından kazanan adaylar liste halinde adaylara duyurulacak. Asıl olarak kazanan adaylar için daha sonra belge teslim etmeleri istenilecek. Yedek adaylar için ise asıl listeden başvuru yapmayan adayalar için çağırılarak evrak teslimi yapmaları istenilebilir. Bunun için adayların başvuru yaptıkları adalet komisyonları resmi internet sitelerini takip etmeleri ve  hak kaybı yaşamamaları için resmi açıklamalarda istenilen belgeleri zamanında teslim etmeleri gerekmektedir.

Sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren 15 gün içerisinde belgelerini teslim etmeyen veya yerleştirme onayının tebliğinden sonra 15 gün içerisinde görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların sözleşmeleri iptal edilecek ve yerlerine puan sıralamasına göre aynı adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu için belirlenen yedek adaylardan yerleştirme işlemi sınav merkezi tarafından yapılacak.

YORUMLAR 10
  • ikm bekleyen 5 yıl önce Şikayet Et
    cok uzun sürüyor gercekten neden acıklanmıyor merakla bekliyoruz insallah hayırlısı olur hakkımıza
    Cevapla
  • hasan 10 ay önce Şikayet Et
    ne kadar zamanda açıklandı dostum
    Cevapla
  • cix01 5 yıl önce Şikayet Et
    daha çok bekleriz
    Cevapla
  • GARİBAN 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar açıklanırsa olumlu olursa kaç ayda atama olur . bir bilginiz var mı yada öncekinde kaç ayda olmuştu
    Cevapla
  • nasipse 5 yıl önce Şikayet Et
    biran önce açıklansın ya
    Cevapla
  • Minnettar 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok aydınlatıcı bir haber olmuş. Açıklama saatine kadar hepsini yazmışsınız. Sağolun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı