Otoyolda TIR'ın altında kalan iş adamı öldü

Esenyurt TEM Otoyolunda bozulan araçlarını kontrol eden iki kişiye TIR çarptı. Kaza nedeniyle bir kişi ölürken bir kişi de ağır yaralandı. Kazayı duyup olay yerine gelen ölen kişinin yakınları sinir krizi geçirdi.

GİRİŞ 25.10.2018 08:33 GÜNCELLEME 25.10.2018 09:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TEM Otoyolu'nun  Esenkent mevkisinde TIR'ın çarptığı iş adamı Haluk Ergeneli hayatını kaybetti,  yanında bulunan kişi ağır yaralandı .Ergeneli ve beraberindeki şahsın emniyet  şeridine park ettikleri araçtan indikten sonra kazanın meydana geldiği öne sürüldü.

Esenyurt'ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi  öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu'ndan Hadımköy yönüne giden E.S.E.  idaresindeki GR 70 ATI Romanya plakalı TIR, Esenkent mevkisinde 2 kişiye çarptı.

TIR'ın çarptığı bisiklet üreticisi iş adamı Haluk Ergeneli yaşamını  yitirdi. Ergeneli'nin beraberinde olduğu belirtilen ve kimliği henüz  öğrenilemeyen kişi ağır yaralandı. Yaralı, ambulansla İstinye Üniversitesi  Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ergeneli'nin olay yerine gelen eşi ve oğlu sinir krizi geçirdi. Anne  ve oğluna, olay yerindeki ambulansta müdahale edildi.

Cenaze, incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

TIR sürücüsü gözaltına alındı.

Haluk Ergeneli ve beraberindeki kişinin 34 SY 9842 plakalı otomobili,  henüz bilinmeyen bir nedenle emniyet şeridine park ettikleri, araçtan indikten  sonra kazanın meydana geldiği öne sürüldü.

YORUMLAR 3
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    dünya para kazanıp,kazadan ve beladan koruyan sadaka,fitre ve zekatta cimrilik yaparlarsa her türlü kaza başa gelebilir. bugün kıyamet kopmuyor,dünya yerinde duruyorsa edilen duaların hikmetinedir.
    Cevapla
  • halil ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM Rahmet eylesin
    Cevapla
  • Savaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Ailesine rabbim sabır ihsan eylesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!