TEM otoyolunu kilitleyen kaza!

TEM Otoyolunda emniyet şeridinde bekleyen otomobile başka bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil içinde sıkışan sürücü vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. Yaralı iki sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, TEM Otoyolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

GİRİŞ 25.10.2018 15:04 GÜNCELLEME 25.10.2018 15:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kaza, Kağıthane TEM Otoyolu Okmeydanı Bağlantı Yolu girişi Ankara istikametinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emniyet şeridinde bekleyen 34 NN 1042 plakalı otomobile, Mert Aluçlu'nun kullandığı 34 BIT 497 plakalı otomobil çarptı. Çapmanın etkisiyle öndeki aracın sürücüsü otomobil içerisinde sıkıştı. Diğer sürücüler ve vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan sürücü, vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralı iki sürücü ambulans ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Oğlunun kaza yaptığını öğrenince olay yerine gelen baba Mustafa Aluçlu "Oğlum işyerine geç kalmış. Onun için biraz hızlı gidiyormuş. Önüne TIR çıkınca sağ taraftan geçmek istiyor. O sırada sağ şeritte bekleyen otomobile çarpmış.Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ben de şimdi hastaneye gidiyorum" dedi.

YORUMLAR 6
  • İron 5 yıl önce Şikayet Et
    babalık oğlun yalan konuşuyor. göz göre göre emniyet şeridine girdi ve duruma bakılırsa artist oğlun çok hızlıydı.
    Cevapla
  • millet 5 yıl önce Şikayet Et
    önüne tır çıkınca frene bassaymış. makas atarken demiyor da..milletin başına bela oluyorlur.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    bu "emniyet şeridi"nin adını değiştirin
    Cevapla
  • Redjeepp 5 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet seridinde durulmaz bekleme yapilmaz goruyorsunuz ki kazaya sebep olmus bekleyende suclu carpanda suclu.... Bi tek sizmi akillisiniz Emniyet seridini kullanan biz enayimiyiz kullanmiyoruz.... Birisi artik mudehale etsin bu duruma girilmesin su seride Yahu....!!!
    Cevapla
  • Lafazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi yetişmiş oldu (!) Özrü kabahatinden büyük. Emniyet şeridi (!) nde arkadan çarpma.. %100 suçlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çeşme'de 3 günlük festival 15 milyon TL’ye ihale edildi!
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli