Öğrenci dolu okul servisi yayayı ezdi

İstanbul Esenyurt’ta öğrenci dolu servis aracı geri manevra yaptığı esnada 58 yaşındaki Cahit Turan'ı altına alarak ölümüne neden oldu. Okul servisinin yayayı feci şekilde ezdiği anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 09.11.2018 09:51 GÜNCELLEME 09.11.2018 10:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, dün sabah Esenyurt Güzelyurt’ta meydana geldi. İçinde öğrencilerin olduğu bir servis aracı öğrenci aldıktan sonra geri manevra yaptı. Bu sırada yolda yürüyen 58 yaşındaki Cahit Turan, iddiaya göre geri geri gelen servis aracının sesini fark etmedi. Çıkmaz sokak nedeniyle geri manevra yapan okul servisi Turan’ı aracının altına aldı. Bir süre aracın altında kalan Turan’ın yardımına ilk önce çevredeki vatandaşlar yetişti.



HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı adamı aracın altından çıkarmaya çalışan vatandaşlar bir yandan da sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulans ağır yaralanan Turan’ı yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve devriye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek servis şoförünü karakola götürdü. Hastaneye kaldırılan Turan ise hayatını kaybetti.

ANBEAN KAYDEDİLDİ

Yaşanan kaza güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde, öğrenci dolu servis aracının geri manevra yaptığı ve yolda yürüyen Turan’a çarparak altına aldığı görülüyor. Görüntülerin devamında, ağır yaralı Turan’a vatandaşların müdahalesiyle birlikte öğrencilerin okul servisinden koşarak çıkmaları yer alıyor.

 

 

YORUMLAR 7
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    bizim ülkemizde geri görüş kamerası ve arka park sensörü şart olmadıkça bu gibi kazalar kaçınılmaz olucak ama biz şu an araçların cam filmiyle korna sesiyle eksoz sesiyle farıyla vs gibi şeylerle uğraşıp dururuz hız sınırını 1 km farkla geçince ceza yeriz peki bu canın hesabı ne olacak yap parka sensörü ve geri görüş kamerasını mecburi bu tür kazalar bak oluyomu yazık değilmi bu giden canlara..
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu servisçiler dolmuşçuları geride bırakmaya aday bu be acele bu ne hırs arkadaş. Bir araba bir tek servis sabah ilk önce öğrenci servisi yarım saat sonra işçi servisi gene yarım saat sonra öğrenci servisi yapıyor aynı işlem gün içinde devam eder akşamda tersi program olursa şöför olacak yaratık yetişecem daha çok para kazanacam diye kimseyi görmez kural tanımaz sonuç bu
    Cevapla
  • gerçekler. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bakın bu şekildeki gibi Servis kazalarının sonu gelmez... Bu şekilde geri geri gelerek insan tepelenmesi kaçıncı ?? Biliyormusunuz?? Niye ?? Çünkü bizler, bir taraftan birşey icat ederken, diğer taraftan o icadın , çözümün getireceği tehlikeleri tam olarak kavrayamıyoruz. Sen kalkıp, Servis Minibüslerinin Arka CAMINI Komple kapatırsan (Öğrenci Servisi diye.. tabela v.s. ) olacağı bu. Şoför geri geri gelirken bu adamcağızı nasıl görsün sorarım size.. Tam kör noktaya denk gelmiş. Nasıl görsün. Bakın tekrar ediyorum. Bu Arka Camı Tamamen kapalı Minibüslerin, Servislerin V.s. Camları Tam olarak açılmadığı sürece; bu kazanın aynısı tekrar tekrar olacaktır.
    Cevapla
  • mufeytuğ 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah belalarını versin bu nasıl soförlük anlayamadım önceki günde iki kardesi başka bir serfisci altına alarak birisi olay yerinde can veriyor diğeri ise ağır yaralıydı otobüscüde aynı, kamyoncusuda , dolmuşcusuda, servisciside bu ne yaa bu kadar kolaymı can almak körmü bunlar ağır konuşmak istiyorum artık ama malasef bana uymaz Allah kahretsin...
    Cevapla
  • Mavi Kapak 5 yıl önce Şikayet Et
    Servis minibüsünün yaptığı yanlışa mı kızarsın, yayanın kaldırımda gitmemesine mi kızarsın, kişinin bu şekilde ölmesine mi üzülürsün. Ne diyelim Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var
Çeşme'de 3 günlük festival 15 milyon TL’ye ihale edildi!