Gülben Ergen, Ordu'da anaokulu açtı

Ordu'da anaokulu açılışı yapan sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu, bu sayıyı daha da yukarı çıkaracaklarını söyledi.

Gülben Ergen, Ordu'da anaokulu açtı
Gülben Ergen, Ordu'da anaokulu açtı
GİRİŞ 25.12.2018 18:44 GÜNCELLEME 26.12.2018 09:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sanatçı Gülben Ergen’in başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından Ordu’nun Kumru ilçesine bağlı Fizme Mahallesi Aşağıdamlalı Şehit Zekeriya Yatı İlkokulu bahçesinde anaokulu yapıldı.

 

 

180 metrekare alan üzerinde kurulan 2 derslikli anaokulunun açılışı için tören düzenlendi. Açılış törenine Ordu Valisi Seddar Yavuz, Kumru Kaymakamı Bülent Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı sanatçı Gülben Ergen, öğretmenler, öğrenciler, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

"HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI"

Törende konuşan Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu, bu sayıyı daha da yukarı çıkaracaklarını belirtti. Ergen, "Siz bir çocuğu güldürdüğünüz zaman, aslında annesini güldürmüş oluyorsunuz. Anneler evladının iyi bir eğitim almasını istiyordur mutlaka. Çocuklar Gülsün Diye Anaokulundan mezun olan, okul öncesi eğitimini alan, yaşamındaki farklarını gören bütün çocuklar, daha sonra ilkokula gittiklerinde, büyüdüklerinde, üniversite mezunu olduklarında, vatana millete hayırlı evlatlar olduklarında, onları gönlünde 'Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu mezunuyum ben' diye cümle kalması benim için çok değerli ve çok önemli. 3 evladım da benimle birlikte geldiler. Çünkü, dünyada hiçbir çocuğun birbirinden farkı yoktur, olamaz. Sadece fırsat eşitsizliği vardır. Onun için de mücadele edersek iyi olur. Herkes elini taşın altına koymalı" dedi.



"GERÇEK SANATÇILAR BU MİLLETE HİZMET EDENLERDİR"

Gülben Ergen ve ekibini kutlayan Vali Seddar Yavuz da, valilik olarak her zaman hayırseverlerin yanında olduklarını vurgulayarak, "Çocuklarımıza iyi alışkanlıkların kazandırılması, hayata hazırlanması ve kişilik gelişimlerinin oluşması bakımından özellikle okul öncesi eğitimin önemine bir kez daha işaret etmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Gülben hanımefendiyi ve kıymetli ekibini tebrik ediyorum, kutluyorum. Böylesine güzel davranışların herkese örnek olmasını diliyorum. Özellikle sanatçıların toplumu bölmek değil, böylesine güzel hizmetlerle toplumun emrinde olmasını bekliyor ve diliyoruz. Bizim ayrışmaya değil, bütünleşmeye ihtiyacımız var. Milletin değerlerine saldırmaya değil, milletin değerlerine sahip çıkmaya ihtiyacımız var. O yüzden gerçek sanatçılar bu millete hizmet edenlerdir" diye konuştu.



Konuşmaların ardından protokolle beraber kurdele keserek anaokulunun açılışını yapan Gülben Ergen, çocuklarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • oktay fhr 5 yıl önce Şikayet Et
    senin gibi 5 tane santçı olsa 81 ile 5 er okul yapılır helal olsun sana halka hizmet hakka hizmet
    Cevapla
  • Dvt 5 yıl önce Şikayet Et
    Anaokulu nedir normal okul yaptir.
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    işte bunlarla gündeme gelin milletin gönlünü kazanın hayır duası alın. Allah razı olsun yaptırandan yapanlardan vesile olanlardan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”