İşadamının 300 bin TL'sini böyle çaldılar!

Mersin’in Tarsus ilçesinde bankadan çektiği nakit 300 bin TL’yi aracının ön koltuğuna koyarak ilerleyen işadamı, aracına taş atılarak durduruldu. Ne olduğunu anlamak için aracından inen işadamının 300 bin TL’si hırsızlar tarafından çalındı.

İşadamının 300 bin TL'sini böyle çaldılar!
İşadamının 300 bin TL'sini böyle çaldılar!
GİRİŞ 28.12.2018 21:35 GÜNCELLEME 28.12.2018 21:35
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre Y.Ö., Ziraat Bankası Makam Şubesi’ne giderek 300 bin TL nakit para aldı. Ardından 33 VR plakalı pikap tipi aracına binen Y.Ö., parayı ise boş olan sürücü koltuğu yanındaki yolcu koltuğu üzerine bıraktı.

Bankanın yaklaşık 50 metre ilerisinde Atatürk Caddesi’nde ilerleyen Y.Ö.’nün aracına oldukça yoğun olan caddenin kaldırımından sert bir cisim atıldı. Ö., durumu anlamak için aracını durdurarak aşağıya indiğinde, aracına taş atıldığını fark etti.

Talihsiz adam taşın kim tarafından atıldığını bulmak için çevreye bakarken, diğer taraftan araca yaklaşan ve yolcu kapısını açarak koltuk üzerinde çanta içerisinde bulunan parayı alan bir başka şahıs, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Yapılan ilk incelemede 4 kişi oldukları tespit edilen yaya olarak kaçan şahısların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Olay yerine gelen emniyet güçleri, araç üzerinde parmak izi araştırması yaparak çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

YORUMLAR 30
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    alleri ve ayaklari kesilip birakilacak ondan sonra yapabiliyormu birdaha bakilmali
    Cevapla
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    normal bir vasıfsız işçi 300 bin kazanmak için paranın bir kuruşuna dokunmadan 15 sene kadar çalışmak zorunda...ama hırsız parayı bir yere saklayıp ,altına neyin çevirip yakalansa 5-6 sene alsa yatacağı 2-3 sene en fazla..birde bunun denetimli serbestliği var. çıkıncada parayı bir güzel yiyecek. kanunlarımız caydırıcımı yoksa teşvik edicimi.
    Cevapla
  • Kızıldereli 5 yıl önce Şikayet Et
    Haram zakkum olsun burnundan fitil fitil gelsin inşaAllah
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    banka görevlisinin orrtaklasa plani hersey ortada
    Cevapla
  • haydar 5 yıl önce Şikayet Et
    taşı bulduysa sıkıntı yok. polise rapor tuttur, sigortadan tamir edersin taş hasarını. ne de olsa taş hasarı 300 bin liradan daha önemli ki durup parasını adamlara teslim etmiş arkadaşımız. ne diyelim düşman başına hatta kimsenin başına gelmesin.
    Cevapla
  • izmir-çankaya 5 yıl önce Şikayet Et
    kanunlar çok yetersiz kasıtlı araca taş atmak içerdekileri öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı ayrıca gasp suçu var mala zarar var en az 2o yıl ceza almalı avrupanın kokuşmuş kanunlarıı ile serbest yargıla sonra 1 yıl ceza var paraya çevrilsin oh ne güzel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var