Mahkemeden 'Deniz Çakır' kararı

Oyuncu Deniz Çakır'a, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek' suçlamasından takipsizlik verildi.

Mahkemeden 'Deniz Çakır' kararı
Mahkemeden 'Deniz Çakır' kararı
GİRİŞ 28.01.2019 16:52 GÜNCELLEME 28.01.2019 17:26
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Oyuncu Deniz Çakır hakkında "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" ve "özel hayatın gizliliğini ihlal etme" suçlarından takipsizlik kararı verilirken, "mensup olduğu dinin emir ve yasaklarına uygun davranmasından dolayı hakaret" suçundan soruşturma sürüyor.

 

 

YORUMLAR 48
  • sionist avcısı 5 yıl önce Şikayet Et
    kendini ne sanıyor..süslenip ekran başında bir kaç kıvırıp flört aşk dizileri çekince..uzayda hayatı bulan astronotmu oldunuz.
    Cevapla
  • Seher 5 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapanların ne kadar medeni,ne kadar demokratik olduklarını görüyoruz. İnsanlar hakkında yalan yanlış ,gerçek yada iftira ne duyarsak inanmayalım. Devir değişti, kendimizi geliştirelim. Saldırın, vurun ,kırın mantığı geçmişte hangi kesime en çok zarar verdi bir düşünün. Şimdi de aynısı, bazı farklı görüşler çatışıyormuş gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu oyunlara gelmeyen. Şahsi ve adli bir olay, iki tarafın karşılıklı sözlerini kanıtlayan delil yoksa mahkeme neye göre karar versin. Sizin keyfinize göre mi
    Cevapla
  • dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız bir şiir okudu diye hapse atıldı bu kadına halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik ediyor hiç bir şey olmuyor bizdeki adalet sistemi kişiye ve adaleti sağlayanların görüşüne göre değişiyor
    Cevapla
  • Kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi soruyorum adalet var mı bu ülkede ? Başörtülüler Arabistan'a diyeceksin hiçbirşey olmayacak . Ülkemizde Nefret suçu neden tanımlanmıyor. Bu açıkça nefret suçudur.
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Peki basi kapali birisi vasi acik birisine ayni hareketi yapsa sonuc ne olurdu? Diger yarumlarda yaziyor sortlu birine ayni hareketi yapan hapis cezasi almis. Bu ne bicim adalet?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam