Feci ölüm kamerada! Eğlenmek isterken...

Şanlıurfa'da eğlenmek amaçlı hareket halindeki traktörün sürücü koltuğuna oturmaya çalışan Hüseyin Alkan (19), dengesini kaybederek düşüp, tekerleklerin altında kaldı. Alkan'ın yaşamını yitirdiği olay anı ise cep telefonu ile kaydedildi.

GİRİŞ 31.01.2019 08:48 GÜNCELLEME 31.01.2019 08:48
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Kaza, akşam saatlerinde Ulucanlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin Alkan ile ismi henüz öğrenilemeyen bir arkadaşı traktörle tarla sürerken eğlenmek istedi. Sürücü koltuğunu boş bırakarak rolentiye aldıkları traktör tarlada ilerlerken Alkan ve arkadaşı ise aracın arka tarafında oturarak sohbet etti. Daha sonra ayağa kalkarak sürücü koltuğuna atlamaya çalışan Alkan dengesini kaybederek traktörün altına düştü. Lastiğin altında kalarak yaralanan genç adam olayı görenlerin haber verdiği ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Alkan doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Alkan'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

 

 

OLAY ANI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Yaşananlar ise o sırada bir vatandaşın çekim yaptığı cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde Alkan'ın traktörün arkasında otururken sürücü koltuğuna geçmeye çalışması ve yere düşmesi yer alıyor.

 

 

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.  

YORUMLAR 32
  • yasir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kader vakit gelmiş. Olacaksa kimse engel olamaz. Sonuçta bu bir kaza. Tagdiri ilahi yerini bulacaksa insanın aklı gider olur bi şekilde.
    Cevapla
  • TÜRKOĞLUTÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    ıspatlamaya çalıştığın şeye değdimi? ALLAH rahmet eylesin
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    biz ne zaman birsey olmaz kafasini birakacagiz
    Cevapla
  • Çok üzüldüm 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarıma hep şunu tembihlerim. Makinelerle şaka olmaz. Mesela asansör bir makinedir. Onu kullanırken gayet ciddi ve uyanık olmak gerekir. Araçlarda böyle.
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    tıraktörün şakası olmaz çok tehlikeli bir araç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi