Türk Kızılayı Biga Şubesi gençleşti

Türk Kızılay Derneği Biga Şubesinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni yönetim belirlendi. Yönetim kurulu üyelerinin genç isimlerden oluşması dikkat çekti.

Türk Kızılayı Biga Şubesi gençleşti
Türk Kızılayı Biga Şubesi gençleşti
GİRİŞ 23.02.2019 17:40 GÜNCELLEME 23.02.2019 17:40

Türk Kızılay Derneği Biga Şube Başkanlığı 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. Tek liste halinde gidilen olağan genel kurul Kızılay Biga Şubesi binasında yapıldı. 89 üyenin imzasıyla başlayan genel kurulda önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu daha sonra ise divan oluşturuldu.

Faaliyet raporunun okunmasının ardından son üç yıl içinde yapılan faaliyetler anlatıldı ve kabul edildi,  ardından seçime geçildi.

Yapılan seçimlerin sonunda Erdoğan Başer başkan olurken, yönetim kurulu üyeliklerine ise Taner Sarı, Ömer Yıldız, Samet Tunçer, Serhan Kargı, Uğur Usta ve Talha Avcı seçildi. Yedek üyeliklere ise, Muhammet Yunus Kandemir, Mustafa Çalışan, Mehmet Tuğan, Necmettin Turan, Recep Turan Ergen, Bülent Yörük, Şura Yavuz, Şube denetçisi asil üye Naci Topçu ve Şube denetçisi yedek üye Müjdat Öztürk seçildi.

Biga Kızılay Şube Başkanı Erdoğan Başer yaptığı konuşmada, “Bugün Biga şubesinde hepimizi heyecanlandıran bir genel kurul gerçekleşti. Tüm üyelerimize katılım için teşekkür ediyorum. Bizler Türkiye’nin 150 yıllık geçmişiyle göz bebeği olan ve kamu yararına çalışan Kızılay’ın Biga’daki çalışmalarını daha ileriye taşımak için emek vereceğiz. Kızılay’ın değerini artıracak, yardım çalışmalarında ihtiyaçları giderecek projeler yapacağız. Yeni bir heyecanla çıktığımız bu yolda tüm üyelerimizin desteğini hissetmek istediğimiz gibi, her Bigalının da yapacağımız çalışmalara sahip çıkacağına inanıyoruz. İnşallah bizler yurtiçi ve yurtdışında sıkıntıda olan herkesin yanında olan Türk Kızılayı’nın bayrağını daha üst seviyelere taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle eski yönetime de yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tasarruf edilecek emekliye verilecek - Gazete manşetleri
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!