Doktoru bayıltana kadar dövdü!

İstanbul’da uzman doktor, eski bir hastasının yakını tarafından yolu kesilerek darp edildi. Hastaneye kaldırılan ve yüzü tanınmayacak hale gelen doktor, “Kafamı yumruklayıp aşağı düşürdü. Tekme tokat girmeye başladı. Elim ve burnumda kırıklar tespit edildi” ifadelerini kullandı.

Doktoru bayıltana kadar dövdü!
Doktoru bayıltana kadar dövdü!
GİRİŞ 27.02.2019 19:29 GÜNCELLEME 27.02.2019 19:29
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Olay dün akşam saatlerinde Zeytinburnu Metro durağında yaşandı.

İddiaya göre, özel bir hastanede Üroloji uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Hasan Cabbar'ın yolu mesai çıkışında eski bir hastasının oğlu tarafından kesildi. Tedavi sonrası babasının durumunun iyi olmadığını söyleyen ve tehditler savuran hasta yakını, doktordan harcadıkları parayı geri vermesini istedi. Ardından doktora saldıran zanlı, feci şekilde dövdü.

Dayak bayılttı

Aldığı darbelerle yere yığılan ve kendinden geçerek bayılan doktor Hasan Cabbar, sağlık ekipleri tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı.

Kolunda ve burnunda kırık olduğu tespit edilen doktor Cabbar, hastanede tedavi altına alındı. Kaçan saldırganın yakalanması için soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 45
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Özel hastanelerin çoğu para için her tür hile hurda var malesev denetim yetersiz.
    Cevapla
  • Eyup Goksel 5 yıl önce Şikayet Et
    Her doktora giden ameliyat olan ayni ilaçlari kullanan muslumanlar şifaya kavusmaz. Unutmayiniz bu dunya imtihan yeri. ALLAHU TEALA HAZRETLERİ her hastaya sifa bakanlara hizmet edenlere de guc versin inşallah Adam doverek bagirarak zalimlik yapanlar karsiliklarini bu dunyada olmasa da Ahret yurdunda mutlaka mutlaka alacaklardir
    Cevapla
  • yorumsuz 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kafada insanların olduğu bir ülkede yaşamak ne kötü. sadece kendini haklı gören ve hakkını döverek arayan mahlukat. insan diyemeyeceğim böylelerine malesef.
    Cevapla
  • Ayhan16 5 yıl önce Şikayet Et
    Şiddeti tasvip etmiyorum ama gerçekten işini hakkı ile yapmayanlar var
    Cevapla
  • hakem 5 yıl önce Şikayet Et
    Şiddete karşıyız ama bu doktorları kim denetleyecek... Vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!
MSB duyurdu: 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi