YPG'li hainler saldırdı: Şehit ve yaralılar var!

Milli Savunma Bakanlığı PKK/YPG'li teröristlerin açtığı ateş sonucu Fırat Kalkanı Harekât Bölgesinde 1 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını açıkladı.

GİRİŞ 30.04.2019 14:10 GÜNCELLEME 30.04.2019 16:56
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

MSB'den yapılan açıklama şöyle: "Fırat Kalkanı Harekât Bölgesinde 30 Nisan 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerin saldırısı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise hafif şekilde yaralanmıştır. Olay sonrası teröristlere ait belirlenen hedefler meşru müdafaa kapsamında bölgedeki ateş destek vasıtalarımızla ateş altına alınmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

 

 

25 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Saldırının ardından TSK, bölgedeki PYD noktalarına hava harekatı ile yoğun atışlar yaptı. Verilen karşılıkta 25 terörist etkisiz hale getirildi.

YORUMLAR 38
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    E ne bekliyoruz neden vurmuyoruz öyle 25 le olmaz bu iş sınır boyu temizlemeli bunları.abd gibi özel askeri birlik ler kurup temizlemek lazım bunları.
    Cevapla
  • Birtürk 5 yıl önce Şikayet Et
    K kılıctr bu seferhic goze gozukme
    Cevapla
  • Fehmi 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP nın terör örgütü kabul etmediği YPG nın şehit ettikleri şehit cenazelerine katılacak mı? Merakı olan yorum yapsın.
    Cevapla
  • M.Akif 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu cennet vatana düşmanlık besleyen bütün soysuzları ALLAH kahretsin
    Cevapla
  • Gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bekleyin bekleyin keklik gibi avlasınlar mehmetcikleri. Eninde sonunda gireceğiz abd den bi hayır gelmez daha fazla beklemeden ne olacaksa olsun artık! Silip süpürelim teröristleri sınırı.ızdan!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
12 yıl sonra gelen imza! Türkiye, dengeden yana