Murat Alan'ı darp edenler tutuklandı

AKİT TV’de Türk askerine hakaret ettiği için hakkında soruşturma başlatılan Yeni Akit gazetesi yayın kurulu üyesi ve yazarı Murat Alan, 14 Haziran’da 4 kişinin bıçaklı ve sopalı saldırısına uğramıştı.

Murat Alan'ı darp edenler tutuklandı
Murat Alan'ı darp edenler tutuklandı
GİRİŞ 19.06.2019 08:11 GÜNCELLEME 19.06.2019 08:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Saldırganlar Ferhat Ö., Serdar A., Bayram G. ile Savaş K. yakalanmıştı. Dün Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edilen ve savcılıkça ifadesi alınan şüpheliler, Ankara’da yaşadıklarını, olaydan bir gün önce İstanbul’a gezmeye geldiklerini söylediler. Şüpheliler, gezerken Alan’la karşılaştıklarını, “Televizyonda askerlerle ilgili neden böyle bir şey söyledin” diye sorunca Alan’ın kendilerine küfür ettiğini ileri sürdüler. Tartışmanın kavgaya dönüştüğünü belirten şüpheliler, karşılaşmalarının da tamamen tesadüf olduğunu söyledi. ‘Silahla kasten yaralama’ suçundan Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edilen Ferhat Ö., Serdar A., Bayram G. ve Savaş K. tutuklandı. 

YORUMLAR 9
  • fırat kalkanı 4 yıl önce Şikayet Et
    tiyatro çok güzel hazırlanmış...onlar da cuma namazına gidiyorlardı birdenbire murat alanı görünce fetö ve pkk duyguları kabardı ve murat alan selam verirken onlara küfür etmiş yahoo bu murat alan yürek mi yemiş dört kişiye küfür ediyor yanında çocuğu varken geçin bunları sizi gidi satılmış vatan hainlerle bir olup çocuğu yanında tek başına saldıran erkek müsveddelersiniz.. bir de siz kim oluyorsunuz kendinizi yargı yerine koyuyorsunuz murat suçluysa türk yargısı onun cezası verecektir . bu şehir eşkıyaları içeri tıkan savcılara teşekkür etmek gerek.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    neden tutuklandılar dövülen normal vatandaş olsa hemen serbest bırakır hakimler neden tutuklandılar
    Cevapla
  • Bana 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık değerleri değersizleştirme zamanı başladı. Müsade etmeyelim. Bu Batı'nın başlattığı virüs ü tüm dünyaya yaymaya çalışıyorlar. Manevi değerlere sahip çıkmamız lazım.
    Cevapla
  • Brhm 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların delikanlılığı da cesaretleri de polisi görünceye kadar. Ondan sonra ödlek tavuklar gibi yalan söyleyip sıyrılmaya çalışıyorlar. Tipik chdpkkip siyaseti.
    Cevapla
  • Turk 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden tutukladiniz ki. Madalya vermeliydi
    Cevapla
  • ANADOLU LİGİ 4 yıl önce Şikayet Et
    pkk ile işbirliği yapan chp ve iyi partililere ne yapmak lazım?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Görülmemiş fırsat! Türkiye, şimdiden yüzde 42'ye ulaştı: Dünya yüzde 32 ile diken üstünde
Malulen emeklilik için bunları yaşayanlar dikkat! 10 yıl erken emekli olabilirsiniz...