Binali Yıldırım'dan kritik açıklama: İmamoğlu'nu tebrik ediyorum

Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım kısa bir süre içinde açıklamalarda bulundu. Yıldırım, rakibimi İmamoğlu'nu tebrik etti. Resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

GİRİŞ 23.06.2019 20:00 GÜNCELLEME 23.06.2019 20:24
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yenilenen seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

Saat 19.16. YSK seçimlerin sonuçlarıyla ilgili yasağı kaldırmış bulunuyor. Şu an itibarıyla seçimleri rakibim Ekrem İmamoğlu önde götürmektedir. Kendisini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.

 

 

Bu seçim kampanyası boyunca bizlerle beraber yoğun bir çalışma içerisine giren, yakın çalışma arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarımıza ve bizi dinleyen, projelerimizi, vaatlerimizi anlatma fırsatı bulan İstanbul'umuzun güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Aynı zamanda büyük fedakarlık gösteren aileme de teşekkür ediyorum. Sabah oy kullanırken de söylediğim gibi seçim demek demokrasi demektir. Bu seçimlerle Türkiye'de  demokrasinin en iyi şekilde kusursuz işlediğini bir kez daha ortaya koymuştur. Elde edilen sonuçlar tabii ki kesin olarak daha sonra açıklanacaktır.

Ben bu sonuçların İstanbulumuza, İstanbul'un geleceğine hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Bundan sonra Ekrem İmamoğlu arkadaşımıza İstanbul'a güzel hizmetler yapmasını da temenni ediyorum. Yapacağı çalışmalarda İstanbul'un yapacağı her türlü işte kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz.

RESMİ OLMAYAN SONUÇLARA GÖRE KAZANAN İMAMOĞLU

Resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

YORUMLAR 109
  • eskici 4 yıl önce Şikayet Et
    Boşverin Binali Bey dinleningüzel ailenizle vakit geçirin. Eşiniz hanımefendiyi bu ruhu kararmış çirkin insanlar çok üzdü. Güzel ailenizle huzurlu günler diliyorum. Bütün erkekler sizi örnek almalı ailesine aşkla gönülden sahip çıkmalı.
    Cevapla
  • izmirli vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    chpye oy veren istanbulluları izmire davet ediyorum. izmirde yollar çöp içinde, körfez lağam kokuyor, yollar köy yolu gibi. chpnin faydası olsaydı önce kendi kalesine faydası olurdu. bunlar sizin iyi günleriniz ey istanbullular, size rahatlık battı
    Cevapla
  • islambul1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaradanımız en iyisini bilendir hayirlisi olsun diyelim asil olan karsi tarafi cesaretlendirmek degil, yanlislari gorup telafi edebilmektir...
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes neye layıksa o şekilde yönetilir.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen hakaret, aşağılama dilini bir an önce terkedelim, yolumuza bakalım, demek ki yolunda gitmeyen birşeyler varmış, onları tespit edip çözüm üretelim, yoksa bu söylem davamızı bitirir,bu dava bir günlük dava değil, yüzlerce yıllık davadır, geçmişte nice badireler atlattık ama küllerumizden yeniden doğduk, kâr da bizim, zararda, ikisininde paylaşırsak yinede kazanan bu davamız olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde