Sinir krizi geçiren kadın otomobilini parçaladı

Şişli'ed sinir krizi geçiren bir kadın, kendini kaybederek aracını parçaladı. Kendisini sakinleştirmeye çalışan vatandaşların üzerine yürüyen kadın, bir süre sonra yere yığıldı.

Sinir krizi geçiren kadın otomobilini parçaladı
Sinir krizi geçiren kadın otomobilini parçaladı
GİRİŞ 29.06.2019 13:01 GÜNCELLEME 29.06.2019 13:01

Şişli’de sinir krizi geçiren bir kadın kendini kaybederek aracını parçaladı. O anlar kameralara yansıdı. 

Dün akşam saatlerinde cadde üzerinde bulunan bir dişçiye gelen bir kadın henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sinir krizi geçirerek kendini kaybetti. Caddeye inen kadın, birden otomobilini tekmelemeye başladı. Tekmelerle yorulan kadın daha sonra kopardığı silecekle aracının camlarını kırdı. Hızını alamayan öfkeli kadın otomobilin dikiz aynaları da parçaladı. Kendisini sakinleştirmeye çalışan vatandaşların da üzerine yürüyen öfkeli kadın bir süre sonra yere yığıldı. 

KAYDEDİLDİĞİNİ FARK EDİNCE TEHDİT SAVURDU

Kendini kaybeden kadının otomobili parçaladığı anlar, cep telefonu ve güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kadının otomobilin içinden büyük bir öfkeyle çıkarak dikiz aynasını kırdığı ve otomobili tekmelediği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Öfke nöbetinin birisi tarafından cep telefonuyla kaydedildiğini gören kadının çevresine tehditlerde savurduğu da görüldü. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı