Düğünde kaçırılan genç kız tarlada bu halde bulundu

Adana'da bir yakınının düğününde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kaçırılan genç kız, polis ekipleri tarafından mısır tarlasında bulundu.

GİRİŞ 07.07.2019 09:46 GÜNCELLEME 07.07.2019 11:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde bir yakınının düğüne katılan 18 yaşındaki R.T, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce otomobille kaçırıldı.

 

 

Yakınları R.T'nin kaçırıldığını fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine polis ekipleri, R.T'nin götürülebileceği yerlerde araştırma başlattı.

Ekipler çalışmalarını sürdürdüğü sırada, Gölbaşı Mahallesi'ndeki bir mısır tarlasından kadın sesleri geldiği ve kadının yardım istediği ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan ve R.T'yi üzerindeki abiye kıyafet ile tarlada bulan ekipler, hafif yaralı olduğu tespit edilen kızı ekip aracıyla Hürriyet Polis Merkezine götürdü.

Polis merkezine sevk edilen ambulansta ilk müdahalesi yapılan R.T, Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 

YORUMLAR 7
  • Terazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tipler idam edilmesin, mükafat olur.. demir sopalarla bütün kemikleri kırılsın, belden aşağı da felç edilip salıverilsin.
    Cevapla
  • eda 4 yıl önce Şikayet Et
    anlamıyorum masum insanlara acıyacaklarına suçlulara mı acıyorlarda az ceza alıp veya serbest bırakıyorlar resmen pimi çekilmiş bombalar gibi insanlar var etrafta kimin yanında patlayıp zarar verecekleri belli değil sokağa çıkmaya toplu taşımaya binmeye insan korkuyor hep tetikte mi yaşayacağız herkese ön yargıyla mı bakacağız acaba bu da mı onlardan diye tanımadığına bile Allah ın selamını verip alma durumu kalmadı ülkede yalnızlaştık bu gibi olaylar yüzünden huzur azaldı
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Adana !!!
    Cevapla
  • kevser 4 yıl önce Şikayet Et
    Adana
    Cevapla
  • Kaf kef 4 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart 18 yaşında bir kızı kaçırmak namusunu iffetini hiçe saymak idam ile hak bulur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!