İŞKUR en az ilkokul mezunu 8 bin personel alımı! İşte şartlar...

İŞKUR tarafından en az ilkokul mezunu 8 bin personel alımı yapılıyor. Söz konusu alımlara başvuru yapacak adayların online olarak İŞKUR’a kayıtlı olmaları gerekmektedir. Başvurular bugün itibari ile başlamış olup, 26 Temmuz tarihine kadar devam edecektir.

İŞKUR en az ilkokul mezunu 8 bin personel alımı! İşte şartlar...
İŞKUR en az ilkokul mezunu 8 bin personel alımı! İşte şartlar...
GİRİŞ 12.07.2019 13:44 GÜNCELLEME 12.07.2019 13:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye İş Kurumu tarafından 11 Temmuz itibari ile çok sayıda kadro için 50 bin 395 kişilik personel alımı yapılıyor. Bu alımlar arasında 8 bin kişilik en çok istihdam sağlayan ve rağbet gören kadroların başında beden işçisi, satış danışmanı ve temizlik görevlisi gibi ilanlar gelmektedir. Bu tarz kadrolara başvuru yapacak adayların internet ortamı üzerinden İŞKUR resmi sitesine üye olarak işlemlerini gerçekleştirebilirler. Peki İŞKUR başvuru şartları neler?

 

KAYIT ŞARTLARI

İş arayanların İŞKUR’a kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

 

İŞKUR KAYDI NASIL YAPILIR?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

İŞKUR’DAN 8 BİN KİŞİLİK PERSONEL ALIMI

Söz konusu ilanlar aşağıda yer almaktadır. Her ilanın kendine özel başvuru şartları vardır. Bu şartları görmek ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMINA BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ...

İŞKUR Temizlik Görevlisi Alımı

BEDEN İŞÇİSİ ALIMINA BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ...

İŞKUR Beden İşçisi Alımı

SATIŞ DANIŞMANI / UZMANI ALIMINA BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ...

İŞKUR Satış Danışmanı

YORUMLAR 2
  • erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Tokatta alim basladimi
    Cevapla
  • MUSTAFA BOZDAĞ 4 yıl önce Şikayet Et
    cok güzel haber
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı