Sosyal medya ayağa kalkmıştı! Gözaltına alındı

İzmir'in Torbalı ilçesinde ikamet eden ve eşiyle boşanma sürecinde olan bir şahıs, sosyal medya üzerinden Emine Bulut cinayetini savunarak kendi eşinin de sonunun Emine Bulut gibi olacağını yazdı. "Bir kadın ölüyorsa hak ediyordur" diyen şahıs, korkunç paylaşım sonrası gözaltına alındı.

Sosyal medya ayağa kalkmıştı! Gözaltına alındı
Sosyal medya ayağa kalkmıştı! Gözaltına alındı
GİRİŞ 24.08.2019 14:47 GÜNCELLEME 24.08.2019 15:09
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Kırıkkale’de Emine Bulut’un 10 yaşındaki kızının yanında eski kocası tarafından bir kafede öldürülmesine tepkiler dinmek bilmezken Torbalı'da yaşayan S.Ç., sosyal medya hesabı üzerinden korkunç bir paylaşım yaptı.

"BİR KADIN ÖLÜYORSA HAK EDİYORDUR"

Eşiyle boşanma sürecinde olan S.Ç. Emine Bulut cinayetiyle ilgili, "Bir kadın ölüyorsa hak ediyordur. Benim eşimin sonucu da böyle olacak" yazdı.

GÖZALTINA ALINDI

Paylaşım sonrası şahıs büyük tepki gördü. Binlerce kullanıcı, yazılanları paylaşıp Emniyet Genel Müdürlüğü'nü etiketledi. Şahıs, bu şikayetlerin ardından da gözaltına alındı. S.Ç.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından Torbalı Adliyesine sevk edilmesi bekleniyor. 

YORUMLAR 47
  • Bize yazı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakınca bu caniyi savunan veya savunur imalarda bulunanlar var, yazıklar olsun bize!
    Cevapla
  • qwerty 4 yıl önce Şikayet Et
    Evlenmekte ,boşanmakta aynı derecede haktır.Ancak bizler ne evlenirken ne de boşanırken ölçüyü tutturamıyoruz.Özellikle arada çocuk varsa sanki her ebeveyn onu tek başına dünyaya getirmiş gibi sahiplenip karşı tarafa silah olarak kullanıyor.Bizdeki şiddet olaylarının ana sebebi toplumsal yapımızdaki erkek ve kadın gerçeğinin kanunlarımızla olan uyumsuzluğudur.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    bu hayvanlar ne ara bizim aramıza karıştı ya hu...
    Cevapla
  • Gerçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Ailedeki roller değişti kçe acılar artıyor...Diyanet ve devlet Elele vererek bu gidişatı olması gereken noktaya geri Getirmeli!
    Cevapla
  • mustafa 38 4 yıl önce Şikayet Et
    Basit ve güçsüz insanlar kadına el kaldırır ben Rahmetli eşim kanser hastası idi ona varımı yoğumu harcadım en iyi hastanelerde tedavi ettirdim Ama olmadı doktorun deyimiyle tedaviyle fazladan 10 yıl ömrünü uzattık dediler ben eşini döveni öldüreni insan yerine koymuyorum ALLAH Bu insanları kahr etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!