Münbiç'in duvarlarında anlamlı mesaj: Ey Erdoğan...

Suriye’de terör örgütü YPG/PKK’ya karşı dün başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nın ardından Münbiç’ten Türkiye’ye çağrı yapıldı. Bir duvara yazılan yazıda, 'PKK’yı buradan çıkarın. Türk kardeşlerimizi bekliyoruz. Ey Erdoğan, İslam ümmetini kurtar' ifadeleri yer aldı.

Münbiç'in duvarlarında anlamlı mesaj: Ey Erdoğan...
Münbiç'in duvarlarında anlamlı mesaj: Ey Erdoğan...
GİRİŞ 10.10.2019 17:38 GÜNCELLEME 10.10.2019 17:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile dün başlayan Barış Pınarı Harekatı bugün de havadan ve karadan devam ediyor.
 
Sosyal medyada ortaya çıkan bir duvar yazısında ise Münbiçlilerin Türk ordusunu davet ettiği ve yardım istediği görüldü.
 
Münbiçte’ki duvar yazısında, ''Biz Münbiçliler 1918'den bu yana Türk kardeşlerimizi bekliyoruz. PKK'yı buradan çıkarın. Ey Erdoğan, İslam ümmetini kurtar'' ifadelerine yer verildiği anlaşıldı. 

 

 

YORUMLAR 2
  • gariban 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin. Mü'min Arap kardeşlerimiz Müslüman Türk ordusunu bir yüz senedir bekliyordu ama ordu evvela gerçek komutanlarına kavuşmlıydı ve şimdi bu gerçekleşti. Bundan sonra her Arabın hain olmadığını ve Osmanlıyı arkadan vurmadığını, ama İslam Ümmeti'ni birbirine düşman etmek için her millete bir oyun oynandığın ve bu oyunun artık bozulduğunu, kardeşin kardeşe kavuştuğunu göreceğiz. Batı ve siyonizm son perdesini oynuyor. Artık oyun kuran ve perde açan biz olacağız.
    Cevapla
  • ankaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ordumuzun yar ve yardımcısı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı