İsrailli yazar Türkiye hayalini yazdı: Erdoğan'sız ve namazsız

İsrailli yazar Rafael Sadi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İslam düşmanlığını Özcan Deniz ve Aslı Enver'in oynadığı dizi üzerinden kustu. Rafael Sadi, diziye ilişkin yazdığı yazıda "En önemlisi ise dizide ERDOĞAN yoktu. Bu dizide başı örtülü kadınlar yoktu. Bursa gibi yerde insanlar namaz kılmıyor. Müezzin ezan okumuyordu." ifadelerini kullandı.

İsrailli yazar Türkiye hayalini yazdı: Erdoğan'sız ve namazsız
İsrailli yazar Türkiye hayalini yazdı: Erdoğan'sız ve namazsız
GİRİŞ 25.10.2019 22:12 GÜNCELLEME 25.10.2019 22:28
Bu Habere 196 Yorum Yapılmış

İsrailli yazar Rafael Sadi, OdaTV adlı internet sitesinde Tel-Aviv Dan Panorama Oteli Konferans ve Balo Salonu'nda Alman menşeili FRIEDERICH NAUMANN STIFTUNG kurumlarınca İsrail ve Türkiye sivil toplum ilişkilerini güçlendirilmesi adına konferans düzenlendiğini yazdı.

 

 

Rafael Sadi, yazısında konferanstaki konuşmacılardan biri olan Dr. Alon Liel adlı kişinin yaptığı konuşmaya değindi. Sadi, konuşmacı Liel'in Özcan Deniz ve Aslı Enver'in rol aldığı İstanbullu Gelin dizisini nasıl izlemeye başladığına değindiği bölümde adeta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İslam düşmanlığını ortaya koydu.

BAŞI ÖRTÜLÜ KADIN YOK, NAMAZ KILINMIYOR, EZAN OKUNMUYOR

 

 

İsrailli yazar Sadi, nüfusunun yüzde 98'i Müslüman bir ülke olan Türkiye için diziyi yorumlayan konuşmacı üzerinden hayalini "Bu dizide başı örtülü kadınlar yoktu. Bursa gibi yerde insanlar namaz kılmıyor. Müezzin ezan okumuyordu." ifadeleriyle ortaya koyuyor.

'ERDOĞAN' İFADELERİNİ BÜYÜK HARFLERLE YAZDI

Sadi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı tutumunu ise yazıda "Erdoğan" ifadelerini büyük harflerle yazarak gösteriyor.

"Sakin olun Erdoğan hiç konuşulmadı" başlıklı yazısında Sadi'nin kaleme aldığı o bölüm şu şekilde:

"En önemlisi ise dizide ERDOĞAN yoktu. Bu dizide başı örtülü kadınlar yoktu. Bursa gibi yerde insanlar namaz kılmıyor. Müezzin ezan okumuyordu. Televizyon haberleri ve siyaset hiç yoktu. Gerçeğinden az da olsa farklı bir Türkiye vardı."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 196
  • Refik 4 yıl önce Şikayet Et
    Kişi ne yaparsa kendine yapar yol yakınken herkes aklını başına alsın, Müslümanların yahudilerle bir alıp veremediği yok yalnız siz şeytanın kitabı kabalaya tabi olduğunuz müddetçe içinizdeki kin ve nefret duygusu hiç dinmeyecek, tövbe edip gerçek Tevrata intisap edin orada son peygamber Hz. Muhammet s.a.v geleceği açıkca bildirilmiştir, kibri ve düşmanlığı bir kenara bırakın artık.
    Cevapla
  • Refik 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanane Türkiye deki insanların yaşam tarzından, inancından sen istersen şeytana tap istersen ineğe tap bir şey söyleyen var mı, bu öfkenin, hazımsızlığın nedeni nedir, herkes istediği gibi, inandığı gibi yaşasın, giyinsin ya da ibadetini yapsın sanane yada banane bundan, hani saygı, sevgi, inanç özgürlüğü ? siz gerçi insanların yaşama özgürlüğüne bile saygı duymazsınız, bebek katilleri. Şu iyi bilinsin ki, içinizdeki kin ve düşmanlığın asıl kaynağı olan azazil, çocukları ve ona tabi olanlar bize sizden daha akıllı ve hesap günü geldiğinde o babanız kovulmuş azazil bile size sırtını dönüp af dileyecek.
    Cevapla
  • Refik 4 yıl önce Şikayet Et
    İt ürür Kervan yürür.. İti her zaman anlayabiliriz fıtratı gereği ağzından salya akıtır, ısırır, havlar vesaiere, bu gayet normal ve anlaşılır bir durum da, bu itlerin neye havladıklarını idrak edemeyip, içimizdeki it olmaya heveslileri olanları bir türlü idrakımız almıyor.
    Cevapla
  • İsminiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafirun suresini okuyalım efendim. Sonuçta insana namaz nasip olması kolay bir olay değil.
    Cevapla
  • m.k 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan.çakkal.imansız .islam düşmanı.alçak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular