Meteoroloji 'son dakika' uyardı: Kar yağışı geliyor

Son dakika... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kayseri'ye kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı. Öğrencilerin en çok merak ettiği sorulardan biri de "Kayseri'de okullar tatil olacak mı" sorusu oldu. Valiliğin ilerleyen saatlerde açıklama yapması bekleniyor.

Meteoroloji 'son dakika' uyardı: Kar yağışı geliyor
Meteoroloji 'son dakika' uyardı: Kar yağışı geliyor
GİRİŞ 04.12.2019 18:56 GÜNCELLEME 04.12.2019 18:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yurdun büyük kesiminde hava sıcaklıkları düştü, kar yağışı etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika uyarısında, Kayseri'de kuvvetli kar yağışının etkili olacağı belirtildi. 

 

KAYSERİ'DE OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Meteoroloji'nin yaptığı "yoğun kar yağışı" uyarısının ardından öğrencilerin gözü Valilikte. Kayseri Valiliği'nin okulların tatil olmasıyla ilgili ilerleyen saatlerde açıklama yapması bekleniyor. 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kayseri'ye yoğun kar yağışı uyarısı yaptı.

KAYSERİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Kayseri'de sıcaklık 6 derece. Gece saatlerinde sıfırın altına düşecek sıcaklıkla birlikte kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının özellikle yarın sabah 06 ile 12 saatleri arasında kuvvetli olması bekleniyor. 5 Aralık Perşembe günü Kayseri'de en yüksek sıcaklık 1, en düşük sıcaklık ise -4 derece; kar yağışının ise aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.

Kayseri'de beklenen 5 günlük hava raporu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Nazende 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten herkeste iq 10000 en ufak soguga tatil yapin.. Gina geldi memur zammi haberi ve okul tatili haberlerinden az guclu olmayi ogresin ogrencilerde aileleride
    Cevapla
  • Atabey Doğu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ğış geldi kapıya dayandı..Allah dışarıda evi barkı olmayanlara odunu kömürü olmayanlara yardım eylesin inş..
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'deki hava şartlarından dolayı tatil sistemleri bir acayip kar yağışı başlar başlamaz okul tatil ettirilir. Tatil kararından sonra kar durur yeri tutmaz ve akabinde başka bir günde bir ayakkabı boyunu geçecek miktarda kar yağar fakat bu sefer okullar tatil edilmez. Halbuki eskiden tatil kararları şu şekilde alınırdı. Tatil kararını verecek kişi veya kurum yetkilileri önce köy muhtarlarını ararlardı ve köylerdeki durumu öğrendikten sonra görev yaptıkları yerin bahçesine çıkar eğer yağan kar ayakkabılarını geçiyorsa tatil kararı alırlardı veya aldırırlardı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!