Annesini döven hayırsız evlat hakkında karar

Elazığ'da annesini darp eden bir şahıs polis tarafından yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Darp edilen kadın ise o anları anlattı.

GİRİŞ 16.12.2019 01:17 GÜNCELLEME 16.12.2019 01:17
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Elazığ'da annesini darp eden bir şahıs polis tarafından yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, 2 gün önce merkeze bağlı Kültür Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 58 yaşındaki anne H.G. oğlu F.G.tarafından darp edilerek hastanelik oldu. Olayın polise intikal etmesinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma yaparak şüpheli F.G'yi yakaladı. Emniyette kasten yaralama suçundan ifadesi alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan anne H.G. yaşadığı darp olayını hastanede bir kişinin cep telefonu kamerasına anlattı. Oğlundan 2 yıldır şiddet gördüğünü belirten anne H.G, bir süre sığınma evinde kaldığını son olaydan sonra da şikayetçi olduğunu anlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • Adınızı Yazın 4 yıl önce Şikayet Et
    Lan haysiyetsiz adam hiç anne dövülür mü , ben o haysiyetsizin yerinde olsam , o annenin gerekirse hiçbir maddi ve manevi menfaat gözetmemeksizin o kadının kölesi olurum , her isteğini yerine getiririm .
    Cevapla
  • Bbbn 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğu ve güneydoğudada oluyor ama aşiret oldukları içşn saklanıyorlar böyle haberler
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun
    Cevapla
  • değilmi 4 yıl önce Şikayet Et
    ahh bu chp yokmu varya bu toplumu ne hale getirdi değilmiiii
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Konu Chp değil toplumu avrupa kültürü ile yetiştireceğiz deyip İslam kültüründen koparan zihniyetin ürünüdür .Ne Avrupalı ne müslüman Kültürü yoz bir kültürde Millet yetişti Tamamen hakkaniyetle 70 yıldır Okullarda verilen kültürü düşün sonra eleştir.
    Cevapla
  • Yuh 4 yıl önce Şikayet Et
    Lan oğlum manyakmısın sen şidetti savunan bi parti olabilirmi bu mesajı mizah için attığın için bende düşeyim dedim ah bu chp varya bu CHP senin eline telefonu verip bu mesajı yazdıranda onlar.. bu arada bu annemiz 2 sene sabır etmiş yine iyi dayanmış allah ıslah etsin bu kadının karşısınada adam olmadan çıkarmasın.
    Cevapla
  • Lazrail 53 4 yıl önce Şikayet Et
    O ceza evinde geberirsin umarım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?