Parkta oynayan çocuk başka bir çocuk tarafından bıçaklandı

Kayseri'de parkta oyun oynayan 14 yaşındaki çocuk, henüz belirlenemeyen nedenle 16 yaşındaki bir çocuk tarafından bıçaklandı. Yaralanan çocuk tedavi altına alındı.

GİRİŞ 18.12.2019 02:34 GÜNCELLEME 18.12.2019 02:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kayseri’de bıçakla yaralanan çocuk tedavi altına alındı.

 

 

Alınan bilgiye göre, Melikgazi ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Orkide Sokak'ta parkta oyun oynayan A.E.H. (14) henüz belirlenemeyen nedenle F.M. (16) tarafından bıçakla karnından yaralandı.

İlk müdahalesi olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan A.E.H. daha sonra sağlık ekipleri tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.

 

 

Çevredekilerin bilgisine başvuran polis, F.M'yi yakalayarak emniyete götürdü.

YORUMLAR 2
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Önceden geçmiş olsun diyelim. Habere gelince elbette bıçaklar tabi ki, dizilerdeki abileri öğle diyor ya sürekli, keserim gebertirim vururum diye.
    Cevapla
  • sami 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarımıza Kur'an ve Sünnet ahlakını vermezsek, o kurallara göre yetiştirmezsek canavar ve acımasız bir toplum ortaya çıkar, şekil A da gözüktüğü gibi bıçaklama,hırsızlık,yağma,darp,cinayet sanki olağan hale gelir. Milli eğitim ve Diyanete çok iş düşüyor, bu kurumlar yeniden yapılandırılıp toplumun manevi ve milli eğitime tabi tutulması gereklidir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”