Kütahya'da korkunç olay! Üzerinden 10 tren geçti

Kütahya’da ailesinin kayıp başvurusu üzerine polis ekiplerince aranan ve trenin çarpması sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıkan 2 çocuk annesi Havva K.’nin (31),12 saatte üzerinden 10 yük treninin geçtiği belirlendi. Babası Ali T.’nin morgda kıyafetlerinden teşhis ettiği yüzde 40 duyma ve konuşma engelli Havva K.’nin eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve çocuklarına sürekli öleceğini söylediği öğrenildi.

GİRİŞ 26.12.2019 05:54 GÜNCELLEME 26.12.2019 14:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bahçelievler Mahallesi’ndeki hemzemin geçitte dün saat 09.00 sıralarında parçalanmış bir ceset olduğunu görenler polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri, raylar üzerinde parçalanan kadın cesedini gördü. Kadının tren çarpması sonucu hayatını kaybettiğini belirlendi. Yapılan incelemede üzerinden kimlik çıkmayan kadın cesedinin, ailesinin kayıp başvurusu üzerine aranan 2 çocuk annesi Havva K.'ye ait olduğu tespit edildi. Savcılık incelemesinin ardından cansız beden, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Baba Ali T. kızını hastane morgunda elbiselerinden tanıyarak teşhis edip, gözyaşlarına boğuldu. Havva K.'nin cenazesi otopsinin ardından ikindi namazı sonrası toprağa verildi.

 

 

ÜZERİNDEN 10 TREN GEÇMİŞ

Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine Kütahya Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Havva K.’ye kaybolduğu geçen pazartesi gün saat 21.00 sıralarında 72606 sefer sayılı A.P. ve C.D. isimli makinistlerin kullandığı yük treninin çarptığı, ardından ise bulunduğu sabah 09.00’a kadar yaklaşık 10 trenin daha üzerinden geçtiği belirlendi. İfadeleri alınan makinistler A.P. ve C.D., geçtikleri yolda hiç kimseyi görmediklerini ve çarpma olayı ile ilgili bir şey duymadıklarını söyledi. Makinistler işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. İki makinistin kullandığı yük treni altında kan ve vücut parçaları bulundu. Savcılık talimatıyla, Havva K.’ye ilk trenin çarptığı saatten ölü bulunduğu ana kadar 12 saatlik sürede üzerinden geçen tüm trenler incelemeye alındı.

 

 

İNTİHAR ÜZERİNDE DURULUYOR

Yüzde 40 duyma ve konuşma engelli olduğu belirlenen Havva K.’nin eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve 1 yıldır da babası olan Ali T.’nin yanında kaldığı, kaybolmadan önce çocuklarına sürekli 'Ben öleceğim’ dediği öğrenildi. İntihar ettiği değerlendirilen Havva K. ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 13
  • Bilal 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahım ne büyük bir acı şu zalim dünyadan sesziz sedasız geldi geçti mekanın cennet olsun allah çocuklarına sabır versin çocuklarını esirgesin
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Hem işitme ve konuşma engelli, birde eşinden darbe yemiş boşanma aşamasında, yakınlarına ben öleceğim diyor, Allahın gariban,, ne oluyorsa garibana oluyor, kim sebeb olduysa Allah bin belasini versin. Yüce Allah cennetine koysun bu gariban kardeşimizi
    Cevapla
  • Sevim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende % 50 duyma engelliyim ve uzaktan tiren gelse duymakta güclük cekiyorum araba gecse yanimdan iyi duymuyorum birde dalgin olursam hic duymuyorum. sanirm bu kardesimizde bosanma davasini ailevi sorunlarini cok kafaya takip tireni duymamistir. bosama davalari yillarca uzatiyorlar mahkemelerde insanlar sürünüyor. sürekli ayni konular insanin dengesini bozuyor.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    görüyoruz hep makinistler bağlamışlar otamiteğe baktıkığımı var önüne elinde telefon onayarak gidiyorlar görüyoruz
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Haydi iki tren geçti anladık ! Bu kalan sekiz trenin makinistleri körmüydü arkadaşlar? Hiç kimse raylardaki ceseti fark edemedi mi? Yazıklar olsun
    Cevapla
  • aspnetturkiye.com 4 yıl önce Şikayet Et
    gece oluyor olay karanlık bir yerse normal
    Cevapla
  • Nayn mert 4 yıl önce Şikayet Et
    gece vakti ve araba değil trenden bahsediyor.Çok hissettirmez.Sürekli birilerini suçlayıp ahkam kesmeyin.
    Cevapla
  • kütahyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayatında hiç tren sürmediğin zaten aşikarda, trene bile binmediğini belli etmeseydin keşke
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!