28 Şubat'ta tankları yürüten komutandı: Son yolculuğuna uğurlandı

Kamuoyunda "28 Şubat'ta tankları yürüten komutan" olarak bilinen Kara Kuvvetleri eski Komutanı Hikmet Köksal son yolculuğuna uğurlandı. Köksal için 1. Ordu Komutanlığı'nda askeri cenaze töreni düzenlendi.

28 Şubat'ta tankları yürüten komutandı: Son yolculuğuna uğurlandı
28 Şubat'ta tankları yürüten komutandı: Son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 26.02.2020 17:56 GÜNCELLEME 26.02.2020 21:09
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Vefat eden eski Kara Kuvvetleri Komutanlarından Hikmet Köksal, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanları'nın da katıldığı törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

Kalp yetmezliği nedeniyle 88 yaşında yaşamını yitiren 37'nci Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Köksal için 1. Ordu Komutanlığı'nda askeri cenaze töreni düzenlendi.

Akar ve beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, tören alanında Köksal'ın yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

 

 

Eski Genelkurmay Başkanları Hüseyin Kıvrıkoğlu, İlker Başbuğ ile emekli general ve amirallerin de katıldığı tören, Köksal'ın naaşının tören alanına getirilmesiyle başladı.

Naaşın askerlerin omuzlarında katafalka konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, Köksal'ın özgeçmişi okundu. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Dündar'ın konuşmasının ardından naaşın önünden "saygı geçişi" yapıldı.

Büyük Selimiye Camisi'ne uğurlanan Köksal'ın cenazesi öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Küçükyalı Mezarlığı'na nakledildi.

Törende Köksal'ın oğlu Namık Kemal, torunları ve kardeşi Nejat Köksal taziyeleri kabul etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 65
  • tosun 4 yıl önce Şikayet Et
    10 binlerce hakkı yenmiş gasp edilmiş seni bekliyor elbet bir şey biliyordun bunu yaparken şimdi yaptıklarına cevap verme zamanı avukat yok susma hakkı hiç yok .
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Netekim Ateşi çok çok bol olsun.
    Cevapla
  • yozgatlı 4 yıl önce Şikayet Et
    gerçek olan hayat yeni başlıyor
    Cevapla
  • metin 4 yıl önce Şikayet Et
    ne zulümdu ne zulümdu eşim baş örtülü diye çocuğumun yenin merasimine almadılar üniversite kapılarında kızımın yaşadığı zulüm hiç bir şey demiyorum mazlumun ahını almayacaktı
    Cevapla
  • deli kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    niye tören yapilıyor devletin parası boşa gidiyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuşuyor
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi