Burak Akkul koronavirüsünü yendi mi? Burak Akkul kimdir?

Çok Gezenti Programı sunucusu Burak Akkul koronavirüs teşhisi sebebiyle karantina altına alınmıştı. Koronavirüs tedavisine başlanan sunucunun 5 semptomdan 4’ünün iyileştiği öğrenildi. Tedavisinde yeni gelen ilaçların kullanıldığı belirtilen sunucunun sağlık durumu iyiye gidiyor. Peki Burak Akkul kimdir? Gezi programı sunucusu kaç yaşında, nereli?

Burak Akkul koronavirüsünü yendi mi? Burak Akkul kimdir?
Burak Akkul koronavirüsünü yendi mi? Burak Akkul kimdir?
GİRİŞ 27.03.2020 12:53 GÜNCELLEME 27.03.2020 12:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Teve 2’de yayınlanan Çok Gezenti Programıyla dünyanın çeşitli ülkelerinde seyahat eden Burak Akkul aile ziyareti için gittiği İngiltere dönüşünde yüksek ateş ve öksürük  belirtileri göstermesiyle  özel bir hastaneye başvurdu. Hastanede gerekli kontrolleri yapılan Burak Akkul ve eşi daha sonrasında eve gönderildi. İki gün boyunca kimseyle temas kurmadan izole bir şekilde hayatını sürdüren Burak Akkul ateş ve öksürük şikayetlerinin artmasıyla  Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. Hastanede eşi Seda Akkul ile birlikte gözlem altına alınan program sunucusunun koronavirüs belirtileri pozitif çıktı. Hastanede koronavirüsü tedavisi  uygulanmaya başlayan Burak Akkul sosyal medyada yayınladığı paylaşımlarla koronavirüsü süreci ile ilgili  yaşananları insanlarla paylaştı. İşte koronavirüs tanısı konulan Çok Gezenti Programı sunucusu Burak Akkul’un biyografisi...

 

TEDAVİ SONUÇ VERDİ!

 Yeni Asır’da yer alan habere göre geçtiğimiz günlerde koronavirüsü teşhisiyle hastanede tedavisine başlanan Çok Gezenti Programı sunucusu Burak Akkul’dan güzel haberler gelmeye başladı. Koronavirüs belirtilerinden olan 5 semptomdan 4’nün iyileştiği bilgisi paylaşıldı.  Yapılan haberde tedavisinde yeni gelen ilaçların kullanıldığı belirtilen  Burak Akkul Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve binlerce insanın ölümüne sebep olan virüsü yenmesi bu hastalığa yakalananlar için yeni bir umut ışığı oldu.

BURAK AKKUL KİMDİR?

Burak Akkul, 1972 yılında Kırıkkale'de dünyaya geldi. Liseyi bitirdikten  sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun oldu. Profesyonel yazarlık hayatına Güneş Gazetesi ile başlayan Akkul bu güne kadar “Hayat Sen Değilsin”, “Türkçe Aşk Laçkadır” ve “Hayattan Çok Çektim” adlı kitapları yazdı. Uzun bir süre mizah yazarlığı yapan Burak Akkul ve  eşi Seda Akkul ile Teve 2 ekranlarında Çok Gezenti isimli bir program yaparak dünyanın çeşitli ülkelerini geziyor. Ülkelere seyahat eden çift hangi otel daha iyi , ne nerede yenir gibi soruların cevaplarını izleyicilerle paylaşıyor. Lise yıllarında karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile sıra arkadaşı olan Burak Akkul Komikaze isimli karikatür sayfasının isim babasıdır. Ayrıca seyehat  programı sunucusu olan Burak Akkul  geçmişte Pilastip Show, Beyaz Show, Okan Bayülgen, Cem Özer, Metin Uca ve Mesut Yar’ın sundukları şov programlarının metin yazarlığınıda üstlenmiştir.

YORUMLAR 1
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah herkese acil şifalar versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'