Fatih Terim taburcu mu edildi? Fatih Terimin sağlık durumu nasıl?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından hastanede tedavisine başlanmıştı. Tedavi gördüğü hastaneden Fatih Terim'in sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. Peki Fatih Terim iyileşti mi? Tecrübeli teknik adamın sağlık durumu nasıl?

Fatih Terim taburcu mu edildi? Fatih Terimin sağlık durumu nasıl?
Fatih Terim taburcu mu edildi? Fatih Terimin sağlık durumu nasıl?
GİRİŞ 30.03.2020 14:27 GÜNCELLEME 30.03.2020 14:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türk futbolunun en önemli isimlerinden birisi olan Fatih Terim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüsü sonucunun pozitif çıktığını duyurmuştu. Bu andan itibaren spor camiasının önde gelen isimleri Fatih Terim’e destek paylaşımlarında bulundu. Özellikle Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi spor kulüpleri resmi internet siteleri üzerinden Fatih Terim’e geçmiş olsun mesajı yayınladı. Peki Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli teknik direktörlerden birisi olan Fatih Terim’in sağlık durumu nasıl? Galatasaray kulüp doktoru ile aynı hastanede çalışan Prof. Dr. Dilek Arman, Fatih Terim'in sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu işte o açıklamalar…

 

FATİH TERİM TABURCU EDİLDİ!

Fatih Terim'in tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada Galatasaray Teknik Direktörü Terim'in  tedavisinin kalan kısmına evden devam edileceği açıklandı. İşte hastanenin yaptığı o açıklama;

 

“ÇOK HAFİF ÖKSÜRÜĞÜ VAR

Galatasaray kulüp doktoru ile aynı hastanede çalışan Prof. Dr. Dilek Arman, Fatih Terim'in sağlık durumuyla ilgili “Çok hafif bir öksürüğü var. Ateşi yok. Çok ciddi bir klinik durumu yok" dedi.

"HOCAMIZIN SAĞLIĞI ÇOK İYİ"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü için Cengiz, "Hocamızın sağlığı çok iyi, maşallah yerinde. Karşılıklı espriler yaptık, sağlığı yerinde. Sevenleri sevinsin, rakipleri biraz daha çalışsın."dedi.

BUSE TERİMDEN AÇIKLAMA 

Koronavirüs teşhisi konulduktan sonra hastanede tedavi altına alınan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında kızı Buse Terim sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

.

GALATASARAYDA BAŞKA VİRÜS TESPİT EDİLDİ Mİ?

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen koronavirüsün (Covid-19)  Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’de görülmesi Galatasaray Spor Kulübü oyuncularının  ve teknik ekibin  sağlık durumunun sorgulanmasına yol açtı. Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce hastaneye giderek  Fatih Terim’in sağlık durumunu yakından takip ediyor. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın ardından Teknik Direktör Fatih Terim’ in testinin de pozitif olması salgının kulüpte başka kişilere bulaşıp bulaşmadığı sorusunu akıllara getirdi. Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak ,Mustafa Cengiz ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay’ın geçtiğimiz pazartesi günü yaptığı toplantıda tecrübeli teknik adamın salgına yakalandığı gelen iddialar arasında. Galatasaray’da yaşanan koronavirüs vakalarının ardından kulüp yetkilileri Florya Metin Oktay Tesisleri’ni personelini ve futbolcuları izole ettiği gelen bilgiler arasında. Galatasaray’da Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak dışında koronavirüsü tespit edilen başka bir isim bulunmuyor.

BUSE TERİM "UMUYORUM HER ŞEY İYİ OLACAK"

Koronavirüs testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim, babasının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Buse Terim’in yaptığı açıklama;

Babam şu anda iyi, hastanede tedavi altında. Kronik bir rahatsızlığının olmaması ve sigara içmemesi bu süreçte bir avantaj. Bunun dışında bekleyeceğiz. Umuyorum her şey iyi olacak ve oradan çok güçlü bir şekilde çıkacak. Tüm mesajlarınız, tüm iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Arada buradan bilgilendirme yapacağım. Mümkünse evinizden çıkmayın. Lütfen kendinizi evinizde izole edin ve bu hastalığı başkalarına bulaştırma riskini en aza indirin. Tekrar söylüyorum. Dün yazdığım yazıda da bunu söyledim. İnanın bana bu korku, hiçbir şekilde yanına gidememek.. Hiçbir şekilde yanına gidemezsiniz. Eğer ailenizden birine bir şey olursa, hiçbir şekilde gidemezsiniz, yasak. Lütfen bunu düşünerek hareket edin bundan sonrasında. Elimden geldiğince bilgilendirme yapacağım. Umarım ülkece bu süreci olabildiğince minumum hasarla atlatırız.”

 

 
 
YORUMLAR 2
  • Talha Kerem Uçar 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya rabbi bize ve tüm hastalara acil sifalar ver amin amin amin
    Cevapla
  • 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bütün hastalara şifa lar versin İNŞALLAH
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar