Bursa'da eğlence mekanlarına 'korona' baskını

BURSA'da, 100 polisin katılımıyla koronavirüs önlemleri kapsamında kapalı olması gereken pavyon ve eğlence mekanlarına yönelik düzenlenen kontrollerde yasağa uymadığı belirlenen mekanlardaki 20 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 26.03.2020 09:13 GÜNCELLEME 26.03.2020 09:26
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bursa Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği (SÖS) ekipleri ve Ahlak Büro Amirliği ekipleri ve Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı farklı şubelerde görevli 100 personelin katılımıyla koronavirüs salgını ile ilgili tedbirler kapsamında kapalı olması gereken pavyon ve eğlence mekanları ile ilgili uygulama yapıldı. Çok sayıda eğlence mekanının incelendiği kontrollerde açık olan bir mekanda müşteri ve işletmecilerinin de aralarında bulundu 20 kişi ile konsomatris olarak çalıştırılan kadınlar yakalandı. Mekanda zbulunan kişiler gözaltına alınırken, konsomatris olarak çalıştırıldığı tespit edilen kadınlar ise gerekli işlemlerin yapılması için Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

 

YORUMLAR 14
  • Murat yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar tam eşşek
    Cevapla
  • aha 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne söylerseniz söyleyin ne derseniz deyin boş birde yüzlerini kapatmaya çalışıyor yüzleri varmış gibi atalarımız ne güzel söylemiş bunların ardamarı çatlamış o kadarrrr nokta.
    Cevapla
  • Hasta 4 yıl önce Şikayet Et
    Beyler bunlar kendini pavyonda karantinaya almis . Hemen karsi cikmayin bi sakin olun .
    Cevapla
  • arap 4 yıl önce Şikayet Et
    Böylesi vakadan da ibret almıyorsanız diyecek kelime kalmıyor...
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Lağım fareleri gibi kaçak göçek yaşar hastalık bulaştırırsınız siz. Ha hindistan faresi ha bunlar. Sözüm meclisten dışarı. Hijyene çabalayan yasaklara uymaya çalışan vatandaşlara değil. Aksine hareket edenleredir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor