'Koronavirüs salgını var, dikkat et' diyen müdürü bıçakladı

Çorum'un Osmancık ilçesinde İbrahim T. (33), sigara dumanını girişte marketin içine üfleyince kendisini 'Koronavirüs salgını var, dikkat et' diye uyaran ilkokul müdürü Mehmet Çıplak'ı (43) bacağından bıçakladı.

'Koronavirüs salgını var, dikkat et' diyen müdürü bıçakladı
'Koronavirüs salgını var, dikkat et' diyen müdürü bıçakladı
GİRİŞ 27.03.2020 13:10 GÜNCELLEME 27.03.2020 13:14
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saatlerinde Yazı Mahallesi'nde meydana geldi. Sigarasını söndüren ve son dumanını girdiği marketin içine doğru üfleyen İbrahim T., 'Koronavirüs salgını var, dikkat et' diyerek, kendisini uyaran Koyunbaba İlkokulu Müdürü Mehmet Çıplak ile tartıştı.

 

 

Market görevlilerinin araya girmesiyle tartışma, büyümeden önlendi. Alışveriş sonrası otomobiline giden Mehmet Çıplak, iddiaya göre, kendisini takip eden İbrahim T. tarafından bacağından bıçaklandı. İbrahim T. kaçarken, Çıplak da polis ve sağlık ekiplerine durumu haber verdi.  

 

 

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çıplak, tedaviye alındı. Polis ekipleri, İbrahim T.'yi yakalayarak, gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR 21
  • Şükran ünal 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben ŞÜKRAN ÜNAL yorumcu aşagida epey bir saçmaladim, kendimce aydin beyi küçümsemek istedim elime yüzüme bulaştirdim. Aydin beyden özür diliyorum
    Cevapla
  • musa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ceza infaz yasası çıkıyor nede olda
    Cevapla
  • Aydin 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun ,, Ya kardeşim sen egitimli bilinçli bir insansin , ne diye karşindaki insani ikaz ediyorsunki, arkadaşlar hayati can ve mal tehlikesi olmadigi müddetçe kesinlikle hiç kimsenin yaptigina karişmayin, görüyoruz insanlar barut gibi aninda patliyorlar. Baktin çok zorunlu mecbursun ikaz etmeye o halde yetkililere bildirin kardeşim polis vs , şimdi bunuda polisemi bildirecez basit bir olayi dersen o halde sesini çikarma ,, . Olay polise bildirilmeyexek kadar küçükse sende görmezden gelcen. Ben bile sokakta birilerine bişey söylemeye korkuyorum, karate ve judo'da siyah kuşagim olmasina ragmen. Boyum 196 cm kilomda 103 kg olmama ragmen. Yani karişmayin kimseye
    Cevapla
  • Adem kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Şükran ünal sana diyecek bişey bulamiyorum, yakardesim burada tecavuzmu var burada tacizmi var burada hirsizlikmi var , hem bu anlattiklarin olsa bile sen vatandaş olarakmi asayişi adaleti saglayacaksin, Senin birkere karşindaki insana birak durdurmayi vurmayi sen karsindaki insana hesap soramazsin, insanlar barut gibi BARUT illaki ya döversin ya dövülürsün ya ölürsün yada üldürülsün, hiç kimse gelipte abi özür dilerim sen haklisin demiyor artik memleketimizde. Yeter artik insanlarin basit şeyler yüzünden yaralandigi üldürüldügü Ama sende bunlari anlayaxak kapasite yok
    Cevapla
  • Şükran Ünal 4 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuz kınadan ibaret mi bilemedim ancak bu duruma bana necilikten gelmedik mi zaten. Korkularımiz; vicdanımızın, doğrularımızın, insanlıgımızın ,ilkelerimizin , mertliğimizin önüne geçti geceli haklı iken haksız duruma dusmedik mi ? Iyiler dogrular degil güçlü, kaybedecek bir seyi olmayanlar,torpilliler, hatırlı tanıdıkları olanlar,yada deliliğe vurduranlar kazanir hale gelmediler mi ne yazikki. Hic olmazsa şu elimizdeki toplum baskısı kozunu ; bu ve bu gibi olaylara ,ahlaki kurallara uymayan ,yuva yikan ,tacizci , hırsız, sebebsiz insanlara( gucsuzlere) eziyet eden vatan hainliği yapan vs kişilere uygulayabilsek nede güzel olurdu .
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Bıçağı eline alan saplasın. Bizim adalet de serbest bıraksın ,yetmez bir de af çıksın.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam sigarasını dışarda içmiş içeri girerken gayri ihtiyari son nefesi içeri vermiş ,bu kadar kastırılmış duyarlılık fazla ,neresinden sigara dumanı çıkmasa yanlizca salt nefes olsa Corona bulasmayacakmı? Bence sigara içen birini paylamak için Corona bahanesi
    Cevapla
  • Yüksel 4 yıl önce Şikayet Et
    Virüs olsa da olmasa da başka zamanlarda da sigarasının son dumanı da olsa içeri üflememeli. Sigara içmeyen birisi için çok rahatsız edici bir durum. Sigara içenlerin bazıları bu davranışın hoş görülmesini bekliyor. Sigaradan rahatsız olmasak sigara içeriz. Durakta, bankamatikten VS yerlerde mecburen yan yana geliyoruz. Dumanı ağzımıza burnumuza geliyor. Bir şey de diyemiyorsun tatsızlık çıkmasın diye. Ama bunu yapanlar da biraz düşünceli olmalı. Değil mi? Kul hakkı olmuyor mu?
    Cevapla
  • Dünya 4 yıl önce Şikayet Et
    Diyelim olay dediğin gibi oldu, bu bir insanı bıçaklamayi mazur gosterirmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur