İETT'nin garaja çektiği otobüsler havadan görüntülendi

İstanbul’da geçtiğimiz hafta sonu toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar, yoğunluğu sosyal medya hesaplarından paylaşarak duruma tepki göstermişti. Tepkilerin ardından İBB yetkilileri ise ‘organize kötülük’ yapıldığını belirterek, fotoğrafları paylaşan vatandaşları hedef göstermişti. Yaşanan tartışmaların ardından bugün Kağıthane İETT Garajına çekilen onlarca otobüs havadan görüntülendi.

GİRİŞ 03.04.2020 11:31 GÜNCELLEME 03.04.2020 12:37
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı yeni tip korona virüs (Covid-19) ile mücadele ve önleme çalışmaları kapsamında tüm toplu ulaşım araçlarında araç ruhsatında belirtilen yolcu taşıma kapasitesinin yüzde 50 düşürüleceğini bildirmişti. Genelgenin yayınlanmasının ardından İstanbul’da geçen hafta sonu toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar, bu kurula uyulmadığını belirterek tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi. Vatandaşlar paylaşımlarında toplu taşıma araçları içerisinde yaşanan yoğunluğu gösteren fotoğrafları da paylaştı. Yoğunluk yaşanan hatlarda İBB tarafından sefer sayılarında azaltmaya gidildiği ileri sürüldü.

 

İBB YETKİLİLERİ SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI

Yaşanan tartışmaların ardından İBB yetkilileri, duruma tepki gösteren vatandaşların paylaşımlarını paylaşarak ‘organize’ kötülük yapıldığını ileri sürüp paylaşım yapanları hedef göstermişti. Öte yandan İBB’nin yoğunluk yaşanan hatların bulunduğu yerlerde sefer sayılarında azaltma yaptığı da gündeme geldi. Konu ile ilgili İBB yetkilileri ise sorulan sorular karşısında sessiz kaldı. Son günlerde hangi hatta ne kadar aracın çalıştığının bilgisi verilmedi. Tartışmaların ardından Kağıthane İETT Garajında çekilen onlarca otobüsü gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Kağıthane İETT Garajında çekilen onlarca otobüs havadan drone ile de görüntülendi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 23
  • gagit 4 yıl önce Şikayet Et
    imamoğlu tatildemi?bilen varmı?
    Cevapla
  • birvatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    devlet isterse o araçları sefere sokabilir devlettende güçlü değillerya bunların her işi problemli görün chp nin ne olduğunu Allah korusun birde iktidar olduklarını düşünsenizya vay ozaman halimize
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdi zarar et ama seyrek oturtarak millete yardım et. ama particilik uğruna RTE başarısız olsun diye milletin ölümüne sevinecek niceleri var. bunu bekleyen chp de millete virüs bulaşsın diye ortam hazırlıyor. milete düşman olup bu ülkenin toprağını sevmek vatanseverlik değil. bu ülkeyi insanı hayvanı bitki ve toprağı ile kutsal bilmek vatanseverlik. chp de bu değişmeyen kafa millet düşmanlığını güzel zannediyor herhal..
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'u yönetmeye çalışan aciz ve zavallı mahluklar. Otobüs seferlerini azaltarak milleti sıkış tepiş perişan ederek hükümete dolayısı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın nezdinde sağduyulu millete sıkıntı yaşatarak intikam aldığınızı mı zannediyorsunuz. Ateş olsanız cürümünüz kadar yer yakarsınız. pkk desteğiyle aldığınız belediyeleri bir daha rüyanızda göremiyeceksiniz. 4 yıl daha at oynatın bakalım.
    Cevapla
  • ABDULLAH 4 yıl önce Şikayet Et
    Üzmeyin ekrem abimizi ayıp ayıp hem oy ver istanbul büyük şehir başkanı olarak seç sonrada şikayet et ayıp ediyosunuz istanbullu kardeşim bu konular ekrem abimiz için bas-it konular lütfen üzmeyin abimizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı! Bakan Şimşek'ten çağrı