Başkan Erdoğan: Kendi ülkelerine karşı adeta savaş açtılar

Başkan Erdoğan 'medya ve siyaset ve şeamet tellalları' diye tarif ettiği guruha sert tepki göstererek "Sokağa çıkma yasağını ve genel olarak salgın önlemlerini bahane eden kimi medya kuruluşları haberleri ve köşe yazılarıyla hep yaptıkları gibi kendi ülkelerine karşı adeta savaş açmışlardır." dedi.

GİRİŞ 13.04.2020 19:00 GÜNCELLEME 13.04.2020 22:10
Bu Habere 153 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrası açıklama yaptı.

 

 

Başkan Erdoğan'ın salgın önlemleri sonrası medyada yaşanan skandallarla ilgili açıklaması şu şekilde;

Bazı gazete ve yazarların yaptığı ülkemizin bu kritik dönemdeki mücadelesine katkı sağlamak yerine hepsi de yalan ve yanlış bilgilerle sürekli kin kusmak virüsten daha tehlikeli bir hastalığın işaretedir.

 

 

Her gün karanlık ve kirli zihniyetlerinin ürünü yayınlarla milletimizin kafasını bulandırnmaya, gönlünü karartmaya çalışan bu tür hezeyanlara inanınız başka ülkelerde bir gün bile izin vermezler.

"MEDYA VE SİYASET VİRÜSLERİNDEN İNŞALLAH KURTURULACAĞIZ"

Türkiye'de demokrasinin istismarı, ideolojik bağnazlığın gözleri kör etmesi sorunu vardır. Milletimizin moralini bozmak için gece gündüz çalışanlar, terör örgütleri, medyası, siyasi teşekkülleriyle gün gelecek fitne ve nefret çukurlarıyla boğulup gideceklerdir. Bunlara diyorum ki, düşün artık milletin yakasından. Her darbenin, her kargaşanın, her kaosun arkasında siz vardınız. Milletin onuruna yapılan her saldırının tetikçisi sizdiniz. Artık bu devir sona erdi. Ülkemiz sadece koronavirüsten değil aynı zamanda bu medya ve siyaset virüslerinden inşallah kurturulacaktır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 153
  • Osman osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Foxtaki portakalı sıkıp suyunu çıkarma zamanıgeldi,bide sözcüdeki kanalizasyonları,vs...
    Cevapla
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara ağır cezalar içeren kanunla cevap verilmesi lazım. Temenni onları susturmaz. Zaten bunlar vatan millet ve mukaddesat düşmanı acımak olmaz
    Cevapla
  • Synann 4 yıl önce Şikayet Et
    Şahsen; Portakala, Saymaza, Ataklıya, Payzına, Küçükkayaya, Ayşenur Aslana, Gültekine, Özdile, Tabibler Birliğine, Mimarlar Odasına vs dokunulabileceğini sanmıyorum.
    Cevapla
  • GAYR-I HADDEN 4 yıl önce Şikayet Et
    Yemin ederim koronadan daha çok bu habere sevindim BİZİM BESLEYİP BÜYÜTTÜKLERİMİZ BİZE HAİNLİK EDİYORLAR YETER ARTIK YA DÜŞÜN YAKAMIZDAN Sİ KTİR OLUP GİDİN YADA GE BERİN
    Cevapla
  • İleri goruslu 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslinda her zaman dinc kalabilmemiz icin bu viruslere de ihtiyacimiz var, sadece kontrol etmemiz lazim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler