Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika YKS açıklaması

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika YKS açıklaması... Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili gençler, 2020 mücadele ile geçiyor. Zorluklara millet olarak göğüs geriyoruz. Çok şükür başarımız ortada" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 05.05.2020 05:36 GÜNCELLEME 05.05.2020 10:39
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika YKS açıklaması... Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sevgili gençler, 2020 mücadele ile geçiyor. Zorluklara millet olarak göğüs geriyoruz. Çok şükür başarımız ortada" ifadelerini kullandı.

 

 

''ZORLUKLARA MİLLET OLARAK GÖĞÜS GERİYORUZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden gençlere seslendi.

 

 

"Sevgili gençler, 2020 mücadele ile geçiyor. Zorluklara millet olarak göğüs geriyoruz. Çok şükür başarımız ortada. Bu başarının altında anlık reflekslerle değil istişare ve sorumluluk bilinciyle alınan kararlar var. Bu başarının altında milletimizin her bir ferdinin imzası var." değerlendirmesinde bulunan Erdoğan, YKS 2020'nin, ilk açıklandığı tarihten 1 hafta sonrasına ertelendiğini anımsattı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ancak bu sınavda müfredattaki önemli bir kısımdan muaf olacaksınız. Ayrıca sınav süresini de artırdık. Bunun yanında barajı 10 puan düşürerek 170'e çektik. Bu yılki maraton inşallah çok daha rahat geçecek." ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, paylaşımında şunları kaydetti:

"Bizler bu süreçlerde bilimin, ortak aklın ve vicdanın yolunda karar alırken tüm kesimlerin faydasını gözetiyor, bu aziz milletin her bir ferdinin bu süreçten sağ salim çıkması için canla başla, 7/24 çalışıyoruz. Bu süreci siyasi istismara kurban etmeden, azmimizle, kararlılığımızla, birliğimize sahip çıkarak hep birlikte atlatacağımıza inancım tamdır. Gelecekte sizlere emanet edeceğimiz güçlü Türkiye'yi, birliğimizi bozmaya çalışan odaklara rağmen inşa etmeye devam edeceğiz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • bil 3 yıl önce Şikayet Et
    ertelenip geri alınması çok yanlış...
    Cevapla
  • Ali Baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerin durumu maalesef hiç iyi değil, hepsi sosyal medyanın esiri olmuş, oradaki yalanlara inanır olmuş. Milli ve manevi değerler sıfır.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medya cok onemli.Devlet sosyal medyaya hic hakim degil.Halkin dilinden anlamayan kisileri danisman olmasi yanlis karardir.Sosyal medyayi cok aktif kullanan ve milyonlarca takipcisi olan fenomenleri devlet kontrol altina almasi lazim ve onlari kendine yakin tutmasi onemli bence
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    2 milyon genc..aileleri akrabalarini falan sayarsak 6-7 milyon diyelim.Bu hata en az 6-7 milyon oyun kaybi demektir.Genclerin sesine devlet kulak vermeli ve hemen bu kararini gozden gecirmeli.Bilim kurulunun her tavsiyesi cok iyi olur diye birsey yok.Ogrenciler hassas ve duygusal kirilgan kesim.Cok kolay yonlendirebilirler.Onlarin goruslerini dikkate alinmasi lazim
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    sol kaynaklı siteler yine bunu provoke ettiler.Bu kez genç cocuklarımızın geleceği üzerinden nemalanmaya kalktılar.İnadına 2023 te REİS .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!