Çöp döken gence saldırdı denilerek suçlanan bekçiler aklandı

Çöp döken gence bekçiler saldırdı denen olayda, asıl saldırının bekçilere yapıldığı anlaşıldı.

Çöp döken gence saldırdı denilerek suçlanan bekçiler aklandı
Çöp döken gence saldırdı denilerek suçlanan bekçiler aklandı
GİRİŞ 23.05.2020 17:36 GÜNCELLEME 23.05.2020 17:36
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk'ün Twitter hesabından Ankara Etimesgut‘ta çöp döken bir gencin bekçilerin saldırısına uğradığı yönündeki paylaşımının yalan olduğu ortaya çıktı. Saldırının aslında aile fertleri tarafından bekçilere yapıldığı anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre olay sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Pazar gününde Ankara Etimesgut İstasyon mahallesinde yaşandı. Yaya devriye olarak görevli bulunan Çarşı ve Mahalle bekçileri, sokakta gördükleri bir gence ikametine gitmesi konusunda ikaz etti. Bekçilerin tüm uyarısına rağmen S.K. isimli genç ısrarla ikametine gitmemekte direndi. Bunun üzerine kimliğini isteyen bekçilere, şahsın kimliğini vermemesi üzerine, bekçiler gence uyarıda bulunarak idari işlem yapmak zorunda kalacaklarını ifade etti.

İŞİN ASLI İYİ PARTİ İL BAŞKANININ İDDİASI GİBİ DEĞİLMİŞ

Kimliğini vermeyen gencin ikamette bulunan anne, baba, ve kardeşi de olayın olduğu yere gelerek görevini yapmaya çalışan bekçilere fiziki saldırının yanı sıra ağza alınmayacak hakaretlerde bulunduğu öğrenildi.

Bekçilerin kendilerine fiziki saldırıda bulunan şahıstan kurtulmak için kademeli olarak gaz sıkmak suretiyle şahsı etkisiz hale getirmeye çalıştıkları, bu esnada olay mahalline yardımcı ekiplerin geldiği öğrenildi.

İyi Parti İl Başkanın iddiasının aksine olay yerine sonradan evden inen 13 yaşındaki oğullarının olaydan etkilenmemesi için polis ekiplerince oradan uzaklaştırıldığı ancak ailenin çocuğu bırakacak yeri olmadığı kendileriyle polis merkezine geldiği belirlendi. Bekçilere zorluk çıkaran gencin anne, baba ve 13 yaşındaki kardeşi polis merkezinden ayrılırken, bekçilere saldırıda bulunan S.K. ve diğer kardeş adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 35
  • alp urungu 3 yıl önce Şikayet Et
    bekcileri gece darbe yaparlarsa ilk tepki verecek kurum olduklari icin yıpratmaya çalışıyorlar.ip cok tehlikeli bi parti.
    Cevapla
  • Sultan MURAT 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi partinin işi bekçilere mi kalmış.Kendilerinden sözettirmek için gerekierse köpek bile ısıracaklar... Vah meral abla vah....CHPile yarışırsınız yalanda.....
    Cevapla
  • elyesa 3 yıl önce Şikayet Et
    ana muhalefetin fitne fesadı ve yeterince yalanı ile uğraştığımız yetmiyordu şimdi ülkücü takılan çakma milliyetçilerin "iyi"likten zerre haberi olmayan güruhunun yalan ve iftiralarıyla da uğraşmaya başladık
    Cevapla
  • yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    İYİ Parti mi...? Öyle bir parti mi var sahiden! Allah Allah,bu parti hangi siyaseti savunuyor acaba!!!?
    Cevapla
  • dr.özcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bekçilerin bütün yetkileri polisle aynı olmalı,adı mahalle polisi olmalı,polis ve bekçiyi etkisiz,yetkisiz kılarsan 80 milyon mazlumun huzurunu temin edemez,3-5 eşkıyaya,hırsıza toplumu teslim etmiş olursun,en az ama enaz abd polisi kadar yetkili polis,bekçi istiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak