Meteoroloji duyurdu: Aşırı sıcakların ardından yağış geliyor

Hava durumu için Meteoroloji'den aktarılan son dakika haberine göre, İstanbul'da lodosun etkisi ile artan sıcaklıklar çarşamba günü 30 dereceye kadar çıkacak. Ege'de esen nemli rüzgar sıcaklıkların etkisi artırırken bugün İzmir 32 derece. Çarşambadan itibaren de başta İstanbul olmak üzere yurdun büyük bir bölümü yağışlı hava dalgasının altına girecek.

Meteoroloji duyurdu: Aşırı sıcakların ardından yağış geliyor
Meteoroloji duyurdu: Aşırı sıcakların ardından yağış geliyor
GİRİŞ 08.06.2020 19:16 GÜNCELLEME 08.06.2020 19:16

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tarafından paylaşılan son tahminlere göre, yurt genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredecek.

Sıcaklıkların artması ile birlikte bazı bölgelerde ani ve kısa süreli yerel yağmurlar görülebilir. Özellikle öğleden sonrası Kastamonu, Giresun, Gümüşhane bölgelerinde yerel yağmurlar bekleniyor.


 

İSTANBUL'DA 30 DERECENİN ARDI YAĞMUR

Marmara Bölgesi'nde esen lodos özellikle İstanbul'da perşembe gününe kadar etkili olacak. İstanbul'da sıcaklığı çarşamba günü 30 derece olması beklenirken, perşembe günü Marmara Bölgesi yeni bir yağışlı hava dalgası altına girecek.

Öte yandan İzmir de çarşamba günü 30 ila 32 derece sıcaklık yaşayacak. Ardından da yağışlı havanın etkisi altına girecek.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi