Son dakika haberi: 15 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 15 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1592 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 18 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 179 bin 831, can kaybı 4 bin 825 oldu. Bakan Koca, artışların belli bir bölgede yoğunlaştığını belirterek uyarılarda bulundu.

Son dakika haberi: 15 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 15 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 15.06.2020 21:43 GÜNCELLEME 19.06.2020 19:16
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 18 kişinin korona virüsten hayatını kaybetmesi ile toplam can kaybı 4 bin 825'e yükseldi.

42 BİN YENİ TEST, 1592 YENİ VAKA! İYİLEŞEN SAYISI 947

Bugün toplam 42 bin 32 test yapılırken, bin 592 yeni vaka tanısı konuldu, toplam vaka sayısı 179 bin 831 oldu. Bugünkü 947 kişiyle birlikte toplam iyileşen sayısı da 152 bin 364'ye yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 291, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise 722 olduğu açıklandı.

15 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: UYARDI: ARTIŞLAR BELLİ BÖLGELERDE YOĞUNLAŞIYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 15 Haziran koronavirüs tablosuna ilişkin, ''Düne kıyasla vaka sayımız 30, yoğun bakım hasta sayımız 5, entübe hasta sayımız 1 artış gösterdi. ARTIŞLAR BELLİ BÖLGELERDE YOĞUNLAŞIYOR. Rehavet mi, mücadele mi? Maske + mesafe kuralına hep birlikte uyarsak, yayılımı kontrol altına alabiliriz. Güç bizde. '' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gün gün koronavirüs

 


BAKAN KOCA'DAN MÜCADELE ÇAĞRISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan artış gösteren vakaların ardından bir uyarı daha geldi. Bakan Koca Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Maske ve mesafe kuralına uymayanları virüsle mücadeleye çağıralım.'' dedi.

Fahrettin Koca, Twitter

YORUMLAR 116
  • ya sabır 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar covid bitti sanıyor kimse tedbir almıyor Allah akıl versin. Markette önümdeki ile aramı 1,5 metre açtım biri araya girmeye kalktı, bir de pardon sırada değilsiniz sandım diyor bu kadar zeka var işte...
    Cevapla
  • musa 3 yıl önce Şikayet Et
    2 ay sokağa çıkılmadı yeni vaka 0 oldu bitecekmi hayır bu sene bitecekmi gene hayır ülkemiz asya ile avrupanın karayolu köprüsü sen giriş çıkışı ve dahi uçuşu kapatamayacağına göre ve bu virüsün aşısının olmayacağına göre ( virüs sürekli değişiyor aşı çare değil ) herkes bu virüsü görecek yapılması gereken anne babanızla kalan zamanınızı güzel geçirin kırgınlık ve küslükleri bitirin dünya hiç olmadığı kadar fani damuz gribi dediler hersene yakalanıyoruz onun gibi artık corona hayatımızın gerçeği bu sene kaçsan senesi var hersene yakalanacağız 7 milyar çok fazla
    Cevapla
  • niyazi 3 yıl önce Şikayet Et
    iş te o ses diyorki ben grip virüsü değilim her an karşınıza çıkabilirim.Biz insanlar tez canlı ateş düştüğü yeri yakar bu virüsün sıkıntısını çeken ailelerin sıkıntılarını sansür süz olarak tvlerde zorumlu olarak gösterilmesi şart ki insanlarımız durumun ciddiyetini anlasın diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Hasan doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu işi birileri pompalıyor düşüncesi geliyor aklıma. İnşallah açığa çıkartılır Allah ın izniyle.
    Cevapla
  • HAKAN 3 yıl önce Şikayet Et
    chp li belediyeler hizmet yapmayinca basarili oldular zil takip oynasalar yeridir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi