Son dakika: 20 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 20 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1248 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 22 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 186 bin 493, can kaybı 4 bin 927 oldu. Bakan Koca son tablonun ardından 4 ilimizi sayıp önemli uyarılarda bulundu.

GİRİŞ 20.06.2020 21:12 GÜNCELLEME 20.06.2020 21:12
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 22 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 4 bin 927'e yükseldi. Bugün toplam 41 bin 112 test yapılırken, bin 248 yeni vaka tanısı konuldu, toplam vaka sayısı ise 186 bin 493 oldu.

İYİLEŞEN , YOĞUN BAKIM VE ENTÜBE SAYISI

Bugünkü bin 312 kişiyle birlikte toplam iyileşen sayısı da 158 bin 828'e yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 318, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise 781 olduğu açıklandı.

20 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, can kaybı ve son durum

BAKAN KOCA, BAZI İLLERİMİZİ SAYARAK UYARIDA BULUNDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 20 Haziran koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Son günlerde vaka sayılarımızın arttığı illerden bazılarında yoğun bakım hasta sayıları: Diyarbakır'da 30, Kayseri'de 41, Batman'da 22, Bursa'da 46. İyileşen hasta sayımız bugün de yeni vaka sayımızın üstünde. Tedbirlerle aradaki farkı giderek açmalıyız. '' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gün gün koronavirüs

 

 

YORUMLAR 21
  • Sade vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    4 aydır balkondan caddeyi seyrediyoruz çiçek görmeden ilkbahar bitti.kafayı yiyeceğiz.ben balkondayım cadde mahşer yeri ya herkese yasak olsun yada bizde biraz nefes alalım. Balık tutmaya gittim tek başıma jandarma izin vermedi.etrafa baktım bir jandarma bir ben dağda yasak bizi buldu şehirde güven yok.bu nasıl iş
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis! daha çok Can kaybı olmaması için, En son koronadan Vefatı ile içimizi acıtan Dr. Salih Cenap Çevli Gibi insanlarımızın Ölmemesi için, Allah Rızası için Maske Takmama ve Sosyal Mesafeye uymama Para Cezasını 3150 TL yapın!!!
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    900 TL Ceza hafif.. 3150 Cezada kalınacaktı!.. Ne kadar acırsanız, en son yine acı kaybımız Koronadan son şarkısını dinleyen Doktorumuz gibi çok insan ölür acınacak hale geliriz!! Maske takmayanlara, Sosyal Mesafeye uymayanlara Allah rızası için acımayın!!.
    Cevapla
  • Yanliz adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Herseyde once şu lojitik isine bi el atin adamlar gunde ortalam 30 ev girip cikiyor yasak oldugu gunler bile adamlar calisiyor resmen virüs tasiyorlar buna bi el atmadan duzelmez hastaneye mal tasiyanlara onlem ve odul verilmeli en riskli işi lojistik calisanlari yapiyor
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Caydırıcı cezalar olmadan bunların akıllanacağı yok. Bazı ülkelerde şikayet ediliyorsun tak 350 Euro ceza. Bizde ise polis bizimkilere yalvarıyor. Biz enden tak diye ceza kesmiyoruz ki !? Allah ülkemize, ümmetimize ve Dünya'mıza hayırlı gelecekler nasip etsin. Hayırlısı olsun... EVDEKAL alalım sağlıklıca kalalım ve kurallar uyalım.
    Cevapla
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Herşey siyasi olmuş Malatyalı kardeşime katiliyorum
    Cevapla
  • Malatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Polislere yetki mi verilmiş ki ceza kessin. Ceza kesiyorsun bi bakıyorsun ardından bir telefon geldi yaptığınla kalıyorsun herşey bürokratik olmuş polislerimizde ne yapsın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi