Ömer Çelik: Ahlaksız iftiranın arkasına saklanıyordur

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kim ki Cumhurbaşkanımızla 'FETÖ'nün siyasi ayağı'nı aynı cümlede kullanma gibi ahlaksız bir iftira siyaseti yapıyorsa, ona dikkat edin. Bunu yapan, FETÖ'yü aklamaya doğrudan cesaret edemediğinden, bu ahlaksız iftiranın arkasına saklanıyordur" dedi.

Ömer Çelik: Ahlaksız iftiranın arkasına saklanıyordur
Ömer Çelik: Ahlaksız iftiranın arkasına saklanıyordur
GİRİŞ 14.07.2020 19:43 GÜNCELLEME 14.07.2020 19:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda, "Kim ki Cumhurbaşkanımızla 'FETÖ'nün siyasi ayağı'nı aynı cümlede kullanma gibi ahlaksız bir iftira siyaseti yapıyorsa, ona dikkat edin. Bunu yapan, FETÖ'yü aklamaya doğrudan cesaret edemediğinden, bu ahlaksız iftiranın arkasına saklanıyordur. Kendilerine FETÖ'cülerin kullandığı tankların güvenli bölge oluşturduğuna bakmadan, FETÖ'nün öldürmek istediği Cumhurbaşkanımıza iftira atacaklarını sanıyorlar. Bu yaklaşıma kim sahipse FETÖ'ye mazeret üretme merkezi haline gelmiştir. FETÖ'cüler Cumhurbaşkanımızı öldürmeye teşebbüs ederken, FETÖ'cülerin kullandığı tankların kendilerine neden güvenli geçiş koridoru oluşturduğu ile yüzleşsinler" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 5
  • yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu cümleleri söyleyenlerde şeref , onur , haysiyet ve vatan sevgisi olmadıığı gibi , zerre kadar akılda yoktur . Sosyal medyada bu tür yazılarla karşılaşıyoruz . Bir an önce el atılsın sosyal medya denen insanlık tarihinin en büyük virüsüne .
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Fötenin siyasi ayağına bakılacaksa; 15 Temmuz hain darbeye pelsiyvanyadaki şarlatanda kontrollü darbe diyor, chdp'nin başındaki bay kemal'de kontrollü darbe diyor? Neden acaba? Bir kaset operasyonu ile chdp'nin başına getirilme ile ilgili olmasın?
    Cevapla
  • mardini 3 yıl önce Şikayet Et
    chp pkk yı kmollamaktan torulmadı.ypg yi savunmaktan utanmadı. şimdi de alçak fetö cüleir savunur durular. chp mi pkk fetöcü pkk ve fetöcüler mi chp ci... al biirni vur ötekine.
    Cevapla
  • niksarlı 3 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanımıza iftira atanlar ezik olanlardır,,,insanlıktan,,vatan millet sevgisinden uzak olanlardır,,,utanmaz vatan haini alçaklardır,,,
    Cevapla
  • ÇOK KÖTÜ 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay hainler vay, BUNLAR SIKINTIlı KANI BOZUK kafa değişmez hep iftira YALAN dolan. ALLAH yardımcımız olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen başardık
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış